Κυριακή, 10 Φεβρουάριος 2019 12:25
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έκοψε πίτα ο ΣΔΗΠ (video)

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα το βράδυ της Παρασκευής στο κατάστημα «Πέριξ» η εκδήλωση της ετήσιας βασιλόπιτας του Συνδέσμου Διαιτητών Ηπείρου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν διαιτητές εν ενεργεία αλλά και άνθρωποι που τίμησαν το χώρο της διαιτησίας κατά το παρελθόν με τρεις από αυτούς να βραβεύονται.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Ευαγγέλου,υπήρξε βοηθός διαιτητή στη Β Εθνική αλλά και διαιτητής στη Γ Εθνική και βραβεύτηκε για τη προσφορά του από έναν αξιολογημένο διαιτητή τον Θεόφιλο Μωυσιάδη. 

Στη συνέχεια, βραβεύτηκε ο Γιάννης Εξάρχου από το πρώην μέλος της επιτροπής διαιτησίας, πρώην   διεθνή βοηθό  διαιτητή κ. Κωνσταντίνο Δάλλα. 

Τέλος, βραβεύτηκε για την προσφορά του ο πρώην διαιτητής Δημήτριος Κατηρτζίδης, με την απονομή να γίνεται από το μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣΗΠ Αριστείδη Παππά.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηπείρου Δημήτριος  Γούκος ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τίμησαν τα χρώματα του συνδέσμου, τις στολές των διαιτητών και διέπρεψαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αναφέρθηκε στη παρουσία τους στην εκδήλωση του πρώην Προέδρου κ. Βαγγέλη Ρέσσου, του κ. Μυλωνά, ενώ εκτός από τον κ. Παππά από την ΕΠΣΗΠ παραβρέθηκε και ο κ. Στέφανος Μιχάλης.

Τη πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου με τον κ. Βασίλη Μπίτα Πρόεδρο Επιτροπης Διαιτησίας της ΕΠΣΗΠ, ενώ  οι τυχεροί της βραδιάς που κέρδισαν το φλουρί, ήταν η κ. Κατερίνα Κυριαζή και ο κ. Π. Λιάρος.


ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Φεβρουάριος 2019 12:53

Περισσότερες Φωτογραφίες

επιστροφή στην κορυφή