Σάββατο, 16 Φεβρουάριος 2019 21:42
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάναντι: «Τα γρήγορα γκολ και ο Μέγερι μας έδωσαν τη νίκη»

Ευχαριστημένος ήταν ο προπονητής του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι από τη νίκη της ομάδας του η οποία όπως επεσήμανε ήρθε από τα δύο γκολ που πέτυχε ο Ατρόμητος σε καίρια σημεία, αλλά και την απόδοση του Μέγερι στις ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΣ.

Αναλυτικά:

«Χαιρόμαστε πολύ για τη νίκη. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολη αποστολή με μια δυνατή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ. Ξέραμε ότι είναι δύσκολη ομάδα στην έδρα τους γιατί από τους 20 βαθμούς έχουν κατακτήσει τους 17 εντός και η νίκη επί του Παναθηναϊκού είχε δώσει αυτοπεποίθηση. Είχαμε συμπαγή απόδοση και πετύχαμε τα γκολ σε καίρια σημεία και ήταν δίκαιη η νίκη. Αντιμετωπίσαμε τις μεγάλες μπαλιές του ΠΑΣ κλείσαμε τους χώρους. Επίσης να πω ένα λόγο για τις μεγάλες ευκαιρίες του ΠΑΣ και ο Μέγερι μας βοήθησε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Για την ενέργεια του Ουάρντα που τον προσκύνησε μετά το 0-2: «Αναγνωρίζουμε ότι είναι συναισθηματικός παίκτης. Γνωρίζουμε ότι είχε δύσκολες στιγμές, πέρυσι ήταν ο MVP του πρωταθλήματος και φέτος δεν είχε καλό ρυθμό γιατί δεν είχε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε αυτό το ρυθμό».

Για την ενέργεια του Χατζηισαία στο δεύτερο γκολ: «Έκανε πάρα πολύ καλά τη συγκεκριμένη φάση, απέδειξε την ποιότητα που έχει το κάνει και στις προπονήσεις. Πραγματικά μια εξαιρετική κίνηση και χαίρομαι για αυτόν».

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Φεβρουάριος 2019 22:05

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή