Δευτέρα, 11 Μάρτιος 2019 00:20
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πετράκης: «Σπουδαία η προσπάθεια των παικτών»

Ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις ανέφερε ότι έγινε ένα κλειστό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, με την ομάδα του όπως είπε να έχει τις ευκαιρίες για να πετύχει στο πρώτο μέρος κάποιο γκολ.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός χαρακτήρισε σπουδαία την προσπάθεια των παικτών του όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ και τόνισε ότι με βάση την εικόνα του παιχνιδιού το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι έγινε ένα κλειστό παιχνίδι και οι δύο ομάδες για τους δικούς τους λόγους θέλανε πάρα πολύ το αποτέλεσμα. Δεν δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις στη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε σε πολύ καλό βαθμό το παιχνίδι και κάναμε δύο ευκαιρίες που μπορούσαμε να προηγηθούμε, είχε και ο Μπερτόγλιο ένα σουτ από μακριά, αλλά νομίζω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε στο πρώτο μέρος να κάνουμε κάτι περισσότερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μας επηρέασε πολύ το γκολ που δεχθήκαμε νωρίς, αλλά πιστεύω ότι η προσπάθεια που έγινε από τους παίκτες ήταν σπουδαία με βάση την πίεση που υπήρχε που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, την ανάγκη για το αποτέλεσμα και παίζοντας απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, νομίζω ότι είναι σπουδαίο που καταφέραμε και ισοφαρίσαμε και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο»

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Μάρτιος 2019 00:36

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή