Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2019 12:20
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

«ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ»

Παιχνίδι ζωής και θανάτου δίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στο «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, ένα παιχνίδι επιβίωσης στη Super League, ένα παιχνίδι που όλοι μας καλούμαστε να είμαστε εκεί.

Ανεξάρτητα το τι πιστεύει ο καθένας μας και πόσο απογοητευμένος είναι από την πορεία της ομάδας, σε αυτό το παιχνίδι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Αρκετοί αυτοί που έχουν κόψει το γήπεδο για τους δικούς τους λόγους ο καθένας, όμως την Κυριακή θα πρέπει και αυτοί να θυμηθούν γιατί είναι ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

ΠΑΣ δεν είσαι μόνο για τα εύκολα και για τις καλές εμφανίσεις και την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά για τα δύσκολα, όπως αυτή η στιγμή που έρχεται την Κυριακή, μια στιγμή, ένας αγώνας που κρίνει πολλά.

Εκεί λοιπόν χρειάζεται τον κόσμο του ο ΠΑΣ, οι παίκτες, ο προπονητής, θέλουν να δούνε ένα γήπεδο που να έχει παλμό, να έχει δύναμη που θα ωθήσει τους παίκτες να πάρουν τη νίκη.

Ωστόσο κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να εξελιχθεί το παιχνίδι, μπορεί να στραβώσει για τον ΠΑΣ, αλλά ο κόσμος δεν πρέπει να αρχίσει την γκρίνια και την γιούχα προς τους παίκτες, αλλά θα πρέπει να δίνει το σύνθημα για την αντεπίθεση.

Παραμερίστε λοιπόν όποια πίκρα και απογοήτευση έχετε από την ομάδα ή τον πρόεδρο και σηκωθείτε από τις καφετέριες και τα πληκτρολόγια του υπολογιστή σας και δώστε βροντερό παρών στο γήπεδο.

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης πρέπει να «ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΤΗΝ ΟΡΓΗ» και να καταλάβουν από το ζέσταμα μέχρι το τελευταίο λεπτό ότι «ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Και κάτι τελευταίο προς τους ποδοσφαιριστές.

Θέλουμε να σας δούμε να βάζετε τα πόδια στη φωτιά, να ξεχειλίζει το πάθος, η δύναμη και να καταλάβει ο αντίπαλος ότι αυτό το παιχνίδι τα έχει χαμένο.

Όλοι μαζί θα μπορέσουμε να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2019 12:30

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή