Κυριακή, 14 Απρίλιος 2019 20:45
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πετράκης: «Είμαστε σε δύσκολη θέση»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο ΠΑΣ με βάση την εικόνα του αγώνα ήταν η ομάδα που έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι, ενώ για το ακυρωθέν γκολ είπε ότι αν μετρούσε η ομάδα του θα είχε το πλεονέκτημα για τη νίκη, ωστόσο επεσήμανε ότι το σημερινό αποτελέσμα φέρνει τον ΠΑΣ σε δύσκολη θέση.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος και μεγάλη πίεση. Οι δύο ομάδες έκαναν ευκαιρίες για γκολ και αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει δεν τα καταφέραμε και συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα μας φέρνει σε δύσκολη θέση. Έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που δεν έχουμε κάνει στα άλλα παιχνίδια»

Για το ακυρωθέν γκολ αν είναι μια κατηγορία για τον ΠΑΣ: «Εσείς θα το αξιολογήσετε αυτό. Το παιχνίδι ήταν 0-0 όταν ακυρώθηκε το γκολ και θα παίρναμε το πλεονέκτημα αν και ο αγώνας είχε ακόμη χρόνο μπροστά του».

Για το αν μπορεί να μαζέψει ψυχολογικά τους παίκτες: «Η προσπάθεια που έγινε ήταν μεγάλη αλλά όχι το ανάλογο αποτέλεσμα. Παίξαμε με μια ομάδα που είχε ποιότητα αλλά ήμασταν πολύ κοντά να πάρουμε το παιχνίδι. Με βάση την εικόνα που έχουμε στο δεύτερο γύρο δείχνουμε ότι μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε»

Για αυτό που είπε μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ για το ότι δεν θα κινδυνεύσει καμία από τις δύο ομάδες: «Αυτό που ελέχθη δεν μεταφέρθηκε όπως το είπα. Εγώ εξέφρασα ευχή να μείνουν και οι δύο στην κατηγορία και όχι να μείνει ή ο ΠΑΣ ή ο ΟΦΗ».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Απρίλιος 2019 23:34

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή