Κυριακή, 21 Απρίλιος 2019 22:46
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μάντζιος: «Έπρεπε να παίξουμε για τους εαυτούς μας»

Πολλά μπράβο στους παίκτες του έδωσε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Πανιωνίου Άκης Μάντζιος τονίζοντας ότι ακούστηκαν πολλά αυτή την εβδομάδα και έπρεπε να παίξουν για τον εαυτό τους.

Αναλυτικά:

«Να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Δεν είχαμε το βαθμολογικό άγχος, θέλαμε να παίξουμε για την ιστορία του Πανιώνιου. Ήταν δύσκολη εβδομάδα γιατί ακούστηκαν πολλά αυτή την εβδομάδα. Είμαστε στην έκτη θέση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Αλλάξαμε πολλά πράγματα, δικαιωθήκαμε και αξίζουν συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια και στον κόσμο. Κλείσαμε καλά τη χρονιά».

Για το αν υπήρχε περίπτωση να μην παίξει ο Πανιώνιος για την ιστορία του: «Όταν μια ομάδα δεν έχει κίνητρο, ακούγονται πολλά και επηρεάζεται. Έπρεπε να παίξουμε για τους εαυτούς μας και αυτό κάναμε».

Για την επόμενη μέρα του Πανιωνίου: «Έρχεται Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα και είναι ευκαιρία να ξεκουραστούμε». Για το αν θα παίξει με τον ίδιο ζήλο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης: «Σκοπός μας είναι αυτός. Δεν νομίζω ότι έχει δώσει ο Πανιώνιος δικαιώματα φέτος. Σίγουρα έχουμε κάποιους τιμωρημένους, αλλά θα σχεδιάσουμε το καλύτερο δυνατό».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΥΡΚΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 21 Απρίλιος 2019 22:52

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή