Τρίτη, 14 Μάιος 2019 18:13
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(14 ψήφοι)

Με Κούγια δικηγόρο η προσφυγή του ΠΑΣ

Οι ποδοσφαιρικές κόντρες και τα μίση καταλαγιάζουν πολύ εύκολα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία θα πορευθεί με νομικό συμπαραστάτη τον Αλέξη Κούγια στην εκδίκαση της προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ τάχθηκε στο πλευρό της ομάδας της Ηπείρου και θα παρέχει νομική υποστήριξη στην προσφυγή που έχει καταθέσει προκειμένου να ακυρωθεί η επικύρωση της βαθμολογίας και να ανατραπεί η απόφαση της αναδιάρθρωσης. Μάλιστα, το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για δύσκολο έργο και υπό συνθήκες πολιτικής πίεσης, όμως οι νομικές προβλέψεις του ΚΑΠ είναι με την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια:

«Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κ. Αλέξιος Κούγιας, μαζί με τη δικηγόρο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κα Χρύσα Σεβαστοπούλου, θα υποστηρίξουν την προσφυγή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατά των αποφάσεων της SUPER LEAGUE και της ΕΠΟ όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων. 

Ο κ. Κούγιας δέχτηκε την πρόταση του κ. Χριστοβασίλη για να υποστηρίξει την προσφυγή σε ένα πολύ δύσκολο θέμα, το οποίο αφορά την αγωνιστική επιβίωση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, και για λόγους συναισθηματικούς, αφού, όπως είναι γνωστό, ο κ. Κούγιας είχε βοηθήσει τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ επί 4 χρόνια για να αναγεννηθεί οικονομικά (υπήρχαν χρέη 14.000.000. ευρώ) και αγωνιστικά, αφού επί των ημερών του δημιουργήθηκε όλη η υποδομή, ώστε να δημιουργηθεί η τελευταία μεγάλη ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η οποία κατέκτησε 2 φορές την 5η θέση του πρωταθλήματος και αγωνίστηκε στην Ευρώπη.

Το έργο του κ. Κούγια και της κας Σεβαστοπούλου είναι ιδιαίτερα δύσκολο και με ιδιαίτερη πολιτική πίεση, αφού μόλις χθες στη Βουλή και μάλιστα με αυξημένη πλειοψηφία υπερψηφίστηκε η τροπολογία Βασιλειάδη, αλλά οι νομικές προβλέψεις του ΚΑΠ είναι υπέρ των απόψεων της προσφυγής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Κούγιας εξαρχής ήταν ο μόνος, ο οποίος ήταν κατά της αναδιαρθρώσεως των πρωταθλημάτων για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, αφού είναι αδιανόητο το πρωτάθλημα της Super League να τελειώνει στις 15/2/2020 και να αγωνίζονται τώρα οι ιθύνοντες της Super League και της ΕΠΟ να αυξήσουν τις αγωνιστικές μέχρι το Μάιο με διάφορα τρικ.

Ο κ. Κούγιας και η ΑΕΛ έχουν εισηγηθεί στον κ. Βασιλειάδη συγκεκριμένο σχέδιο αναδιαρθρώσεως με κριτήρια, με την τήρηση των οποίων και μόνο θα είναι δυνατόν μια ποδοσφαιρική ομάδα να  μετατρέπεται από ερασιτεχνική σε επαγγελματική.
Αθήνα, 14/5/2019

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας»

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Μάιος 2019 19:32

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή