Κυριακή, 09 Ιούνιος 2019 14:14
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Παρελθόν από τον ΠΑΣ ο Βασίλης Αλεξίου

Μετά τον Γιάννη Πετράκη ένα ακόμα σπουδαίο κεφάλαιο για τον ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε με την αποχώρηση του προπονητή φυσικής κατάστασης Βασίλη Αλεξίου, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Ηπείρου μετά από 6 χρόνια παρουσίας.

Το έργο και ο επαγγελματισμός του Τρικαλινού Βασίλη Αλεξίου μιλούν από μόνα τους και δεν χρειάζονται κολακείες και θετικά σχόλια. Άλλωστε ο ίδιος κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους παίκτες που πέρασαν από τον ΠΑΣ, στους συναδέλφους του γυμναστές της περιοχής, αλλά κυρίως στον κόσμο του ΠΑΣ για την δουλειά του.

Από πλευράς ΠΑΣ υπήρχε επιθυμία να συνεχίσει ο Βασίλης Αλεξίου με δεδομένη την εξαιρετική συνεργασία, όμως όπως είναι λογικό, αυτό εξαρτιόταν από κάποιους παράγοντες, όπως το ποιος θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Γιάννη Πετράκη. 

Ο ίδιος ο Αλεξίου ενημέρωσε για την αποχώρηση του με ανάρτηση στο facebook, στην οποία ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στον ΠΑΣ για τις μοναδικές εμπειρίες που έζησε στα Γιάννινα και ευχήθηκε συσπείρωση για γρήγορη επιστροφή της ομάδας στην Super League.

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Αλεξίου αναφέρει:

«Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αισθάνομαι ταυτόχρονα την υποχρέωση και την ανάγκη ηθικά και ουσιαστικά ως επαγγελματίας να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους που με εμπιστεύθηκαν τούτο το μακρό διάστημα στη κοινή μας πορεία, μια διαδρομή με μοναδικές εμπειρίες.

Κάθε τέλος, ακόμα και το πιο πικρό, είναι μια νέα αρχή αλλά κυρίως μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού δυνατοτήτων και στόχων με ρεαλισμό και πίστη για το μέλλον.

Στήριξη όλων στη νέα προσπάθεια. Συσπείρωση για γρήγορη επιστροφή.

Ευχαριστώ όλους. Vamos PAS».

Κάθε τέλος αποτελεί μια νέα αρχή, όπως έγραψε και ο ίδιος ο Αλεξίου, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση της νέας συνεργασίας του. Αυτό που γνωρίζουν ελάχιστοι στα Γιάννινα είναι ότι ο Βασίλης Αλεξίου, καθηγητής ΤΕΦΑΑ με αρκετές μεταπτυχιακές σπουδές, μια φορά κάθε εβδομάδα βρίσκονταν στην Αθήνα και δίδασκε στο πιο γνωστό και φημισμένο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της πρωτεύουσας. Η οικογένεια του ζει στην Αθήνα και επομένως είναι λογικό ο ίδιος να αναζητήσει εκεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, έχει ήδη υπάρξει φημολογία για Ατρόμητο από Super League, αλλά και Απόλλωνα από Super League 2.


Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Ιούνιος 2019 16:46

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή