Τρίτη, 11 Ιούνιος 2019 10:05
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Διαφωνία με Τζημόπουλο και Λίλα

Συνεχίζονται οι σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον ο αριθμός των αποχωρήσεων έχει γίνει διψήφιος. Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον αρχηγό Αλέξη Μιχαήλ, αβέβαιο είναι το μέλλον στην ομάδα και των άλλων δύο αρχηγών, του Θέμη Τζημόπουλου και του Άντι Λίλα.

Η διοίκηση Χριστοβασίλη έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε σημαντική μείωση του μπάτζετ ενόψει της νέας χρονιάς και δραστικές περικοπές στα συμβόλαια των παικτών. Έτσι στη συνάντηση που έγινε με τους δύο ποδοσφαιριστές συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας, με νέα όμως οικονομικά δεδομένα.  Θυμίζουμε ότι Λίλα και Τζημόπουλος έχουν άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Στην περίπτωση του Τζημόπουλου προέκυψε διαφωνία καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν δέχτηκε το «ψαλίδι» στο συμβόλαιο, το οποίο είναι μεγάλο και από πλευράς ΠΑΣ του ζητήθηκε να βρει ομάδα και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Από πλευράς παίκτη διατυπώθηκε η επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα και να τηρηθεί το υπάρχον συμβόλαιο. Πρόκειται άλλωστε για συμβόλαιο διετές, το οποίο υπογράφτηκε το περασμένο καλοκαίρι. 

Στην περίπτωση του Λίλα τα δεδομένα είναι ελαφρώς διαφορετικά καθώς ο παίκτης έχει κάνει πρόσφατα χειρουργείο για οστικό οίδημα και έχασε το τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Το αν θα βρεθεί η «χρυσή» τομή και θα λυθεί συναινετικά το συμβόλαιο με τον διεθνή Αλβανό μεσοαμυντικό θα φανεί εντός των επόμενων ημερών.

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ


Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Ιούνιος 2019 10:30

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή