Πέμπτη, 20 Ιούνιος 2019 23:10
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αποχώρησε και από την ακαδημία της Ελεούσας ο Γιώργος Γεωλδάσης

Μετά την αποχώρηση του από την ανδρική ομάδα ο Γιώργος Γεωλδάσης ανακοίνωσε και το τέλος της συνεργασίας ως προπονητής μετά από επτά χρόνια στην ακαδημία της Ελεούσας.

Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Γεωλδάσης ευχαρίστησε τους γονείς που του εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους όλα αυτά τα χρόνια, φυσικά ευχαρίστησε και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ άφησε αιχμές για τα όσα λέγονται για το πρόσωπο του μετά την ανακοίνωση αποχώρησης από την ανδρική ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση Γεωλδάση:

Θέλω να ευχαριστήσω όλα αυτά τα χρόνια αυτούς τους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να περνάνε όμορφα να χαίρονται το ποδόσφαιρο χωρίς πίεση χωρίς άγχος και τα αντιμετώπιζα πάντα με αγάπη.

Η μεγαλύτερη μου ικανοποίηση ήταν ότι αυτή την αγάπη την έπαιρνα πίσω από τα παιδιά και πάντα θα είμαι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Ήμουν στην ομάδα όσο υπήρχε όμορφο οικογενειακό κλίμα δυστυχώς αυτό χάλασε και δε με χωρούσε μέσα πλέον.

Η Θύελλα είναι μεγάλη ομάδα θα ξανά βρει το δρόμο της σύντομα ως τότε κάποιοι θα πρέπει να ξανασκεφτούν το ρόλο τους μέσα στην ομάδα !!!

Ευχαριστώ τα παιδιά γιατί με έκαναν να αγαπήσω το ποδόσφαιρο ακόμη πιο πολύ και μου έδιναν κάθε φορά δύναμη να συνεχίζω.

Εύχομαι όλα τα παιδιά να μπαίνουν στο γήπεδο με χαμόγελο και να βγαίνουν έτσι, τότε σημαίνει ότι πέτυχα ως προπονητής και δόξα το Θεό το έζησα !

Υ.Γ. Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης μου από την ομάδα ειπώθηκαν πολλά.  Θα ζητήσω με καλή διάθεση να μην αναφερθεί κάπου ξανά το δικό μου όνομα γιατί δεν έχω δώσει τέτοιες αφορμές.

Οι κακοπροαίρετοι να βρουν να ασχοληθούν με δουλειεές άλλες!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Ιούνιος 2019 23:28

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή