Κυριακή, 23 Ιούνιος 2019 13:13
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο τουρνουά ΕΠΣΗΠ-ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. (video)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 21-22 και 23 Ιουνίου στα γήπεδα «Soccer World» το 5ο τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών Κ 8 και Κ 6 που διοργανώνει η ΕΠΣΗΠ σε συνεργασία με τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.

Οι νεαροί αθλητές χάρηκαν αυτές τις τρεις ημέρες το ποδόσφαιρο και μαζί με τους γονείς τους πέρασαν ευχάριστα δείχνοντας πως το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση.

Στις δηλώσεις του ο κ. Γκόλιας ευχαρίστησε για μια ακόμη φόρα την ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. που στηρίζει αυτό το τουρνουά, τον κ.Κάκαβο για τις πολύ καλές εγκαταστάσεις που έχει και φυσικά τους μικρούς αθλητές που όπως είπε έδειξαν ότι το ευχαριστήθηκαν.

Από την πλευρά του ο κ. Κείσογλου απευθυνόμενος στους μικρούς αθλητές τους είπε ότι τώρα έχει ξεκούραση, να περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι γιατί όπως είπε και η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη με το σχολείο. Τέλος έδωσε συγχαρητήρια στους προπονητές και στους γονείς και είπε ότι πρέπει να έχουν όλα τα παιδιά υψηλούς στόχους.

Μετά το τέλος του τουρνουά δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα από τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα της ΕΠΣΗΠ Παναγιώτη Γκόλια και τον εκπρόσωπο της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. Γιάννη Κείσογλου.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Ιούνιος 2019 14:11

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή