Σάββατο, 29 Ιούνιος 2019 14:42
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Άμεση λύση ζητούν Χριστοβασίλης και Βρακάς (video)

Συνέντευξη προς τα ΜΜΕ παραχώρησαν σήμερα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς στα πλαίσια της έναρξης του 3ου τουρνουά Vikos Cola Cup όπου το συνδιοργανώνουν ΠΑΣ Γιάννινα και ΕΠΣΗΠ.

Ωστόσο αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων της Super League 2 μιας και η ΕΡΤ δεν δίνει το ποσό που είχε συμφωνηθεί από τις ομάδες ώστε να γίνει και η περιβόητη αναδιάρθρωση και έτσι το πρωτάθλημα είναι στον αέρα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στις δηλώσεις του για το ζήτημα των τηλεοπτικών είπε ότι δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν δεν έχει βρεθεί λύση σε αυτό το θέμα, ενώ τόνισε ότι θα ζητηθεί από την ΕΠΟ να μην  γίνει η κλήρωση της Super League 1, λέγοντας παράλληλα ότι θα γίνει μια συνάντηση τόσο με τον Υπουργό ψηφιακής πολιτικής Νίκο Παππά, όσο και με τον Υπουργό Οικομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Για το τουρνουά του Vikos Cola Cup ο κ. Χριστοβασίλης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά, αλλά και την Περιφέρεια και τον Δήμο για την συμβολή τους, ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι είναι πολύ περήφανος για τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτό το τουρνουά λέγοντας πως ίσως κάποια μέρα δούμε κάποιο από αυτά να παίζει στην Εθνική Ελλάδας.

Βρακάς: "Πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα"

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς όσον αφορά τα τηλεοπτικά πήρε θέση λέγοντας ότι πρέπει να τηρηθούν όλα όσα έχουν συμφωνήσει η Πολιτεία με τις ομάδες επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να παρθεί η απόφαση πίσω λόγω των εκλογών.

Για τη διεξαγωγή του τουρνουά ο κ. Βρακάς είπε ότι υπάρχει ικανοποίηση για τη συμμετοχή των ομάδων και ευελπιστούν ότι στην επόμενη διοργάνωση να υπάρχει συμμετοχή και από ομάδες του εξωτερικού. Ευχαρίστησε και αυτός από την πλευρά του όλους όσους συνέβαλαν για να γίνει αυτό το τουρνουά και ευχήθηκε να περάσουν όλοι ένα καταπληκτικό 4ημερο στα Γιάννινα.

ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Ιούνιος 2019 15:25

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή