Τετάρτη, 31 Ιούλιος 2019 14:50
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Απευθείας άνοδο για τον πρωταθλητή, μπαράζ για το 2ο στη Super League 2

Με ψήφους 9-8 η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αποφάσισε να προβιβάζεται μόνο μια ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία.

Την προκήρυξη της Superleague 1 αποφάσισε να εγκρίνει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίαζε από το πρωί της Τετάρτης (31/7).

Συγκεκριμένα όπως αποφασίστηκε, με ψήφους 9-8, θα υποβιβαστεί μόνο μία ομάδα απευθείας από την πρώτη κατηγορία και ο προτελευταίος θα δώσει αγώνες μπαράζ με τον δευτεραθλητή της Superleague 2. Στον αντίποδα εκείνο που επιδίωκε η δεύτερη τη τάξει κατηγορία, ήταν να ανέβουν απευθείας δύο ομάδες στην SL 1.

Υπέρ της προκήρυξης της μεγάλης κατηγορίας ψήφισαν οι Νίκος Βακάλης, Τάκης Παπαχρήστου, Μηνάς Λυσσάνδρου, Περικλής Λασκαράκης, Μάκης Γκαγκάτσης, Τάκης Αγραφιώτης, Βαγγέλης Ασλανίδης, Σταύρος Ψαρόπουλος και Στέργιος Αντωνίου.

Στον αντίποδα την απευθείας άνοδο για δύο ομάδες της SL 2 ψήφισαν οι Κώστας Βρακάς, Γιώργος Χατζησαρόγλου, Παναγιώτης Δημητρίου, Γιώργος Πανίδης, Λεωνίδας Θωμαιδης, Λεωνίδας Λεουτσάκος, Βαγγέλης Γραμμένος και Παναγιώτης Διακοφώτης.

ΠΗΓΗ: SDNA

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Ιούλιος 2019 15:28

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή