Σάββατο, 07 Σεπτέμβριος 2019 20:14
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Γιαννίκης: «Θα γίνει ακόμη μια μεταγραφή»

Σε δηλώσεις του μετά το νικηφόρο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Θεσπρωτό, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρης Γιαννίκης ανέφερε ότι απαιτείται χρόνος για να αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας ποδοσφαιρικά και επεσήμανε ότι το φιλικό κόντρα στην ομάδα της Ηγουμενίτσας δεν θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα απέναντι στην Παναχαΐκή. 

Aναλυτικά: 

Δουλέψαμε σήμερα σε δεύτερο πλάνο μετά και τον τραυματισμό του Ελευθεριάδη και να έχουμε δεύτερο πλάνο στην ομάδα με 3-5-2 σχηματισμό.

Θέλει προπόνηση, να δούμε και εμείς που να το εφαρμόσουμε.

Είναι έτοιμη η ομάδα αν ξεκινήσει και αν έχει καταλήξει σε ενδεκάδα:

Τα έχω στο μυαλό μου, είναι μια εβδομάδα με προπονήσεις, θα τα σιγουρέψουμε και θα τα φτιάξουμε πιο όμορφα. 

Αν θέλησε να αποκρύψει κάποια πράγματα ενόψει πρεμιέρας:

Έτσι και αλλιώς ήταν στο πρόγραμμά μας να το δουλέψουμε, το εφαρμόσαμε στο φιλικό, επιβάλλεται να το δουλέψουμε μετά τον τραυματισμό του Ελευθεριάδη, ένα διαφορετικό πλάνο σε σχηματισμό. Μετά την ακύρωση του φιλικού με τη Λάρισα ήταν μια καλή προπόνηση σήμερα, ευκαιρία να το δοκιμάσουμε. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με αυτό της Παναχαϊκής. 

Είχαμε δημιουργία, αλλά υπάρχει θέμα στο συνεχή συνδυασμό, είχα πει ότι θα έχουμε μια αναγέννηση ποδοσφαιρική της ομάδας αλλά αυτό θα αργήσει. Σήμερα βάλαμε τρία γκολ θα μπορούσαμε κι άλλα , με στενοχωρεί που δεχθήκαμε ένα.

Για τα μεταγραφικά: «Σέβομαι τους ποδοσφαιριστές που έχουμε καταρχήν. Είχα πει ότι αν κάνουμε κινήσεις θα είναι σε επίπεδο που θα βοηθήσουν την ομάδα να βελτιωθεί. Δεν είναι εύκολο γιατί είναι θέμα κατηγορίας, αλλά και οικονομικό. Πιστεύω ότι με τον Παντελάκη ανεβάσαμε το επίπεδο των στόπερ και πιστεύω ότι θα γίνει μία ακόμα κίνηση και εύχομαι και μία δεύτερη».

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Παντελάκης: «Είναι η πρώτη εβδομάδα που κάνει προπόνηση. Είχε γυμναστή που τον κρατούσε σε καλή κατάσταση, αλλά ποδοσφαιρικά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε κάτι. Είναι άλλες οι εντάσεις με μπάλα και φιλικό και θα τον φτιάξουμε σιγά-σιγά».

Για το αν προτιμάει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα 15 του μηνός ή αργότερα: «Δεν είναι στο χέρι μας. Βλέπουμε μια ψυχική κούραση σε όλους, λόγω της μεγάλης προετοιμασίας. Είναι λογικό αν δεν έχεις στόχο για το πότε θα ξεκινήσεις. Είχαμε στόχο για 15, αλλά εμείς θα προσαρμοστούμε σε οτιδήποτε γίνει».

Για την αδυναμία της αριστερής πλευράς σε επίπεδο ποιότητας λόγω  των τραυματισμών Λάσα και Ελευθεριάδη: «Παίξαμε σήμερα πολύ από δεξιά γιατί δεν κάναμε συχνές αλλαγές παιχνιδιού και κάπου κολλούσαμε. Δεν είχαμε σήμερα κινητικότητα και συνοχή για να κάνουμε τις αλλαγές παιχνιδιού, όταν όμως τις κάναμε γινόμασταν αμέσως επικίνδυνοι.  Χρειάζεται χρόνος να αλλάξουμε τη νοοτροπία της ομάδας ποδοσφαιρικά».


Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Σεπτέμβριος 2019 07:29

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή