Σάββατο, 14 Σεπτέμβριος 2019 00:13
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Γράφας: «Προβληματική η εικόνα μας στο β’ ημίχρονο»(video)

Ιδιαίτερα απογοητευμένος με την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός Βόλου στην επανάληψη ήταν ο προπονητής Θωμάς Γράφας που αναγνώρισε ότι ο ΠΑΣ είναι μια ποιοτική ομάδα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα ματς με δύσκολο αντίπαλο, μια ποιοτική ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό. Θεωρώ ότι στο πρώτο μέρος σταθήκαμε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εάν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε ομάδα που θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω και οι στόχοι της είναι υψηλοί, δεν θα πρέπει να παρουσιάσουμε ξανά την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου.

Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο απλά δεν βγήκαμε στο γήπεδο, η εικόνα ήταν άκρως προβληματική. Αν λοιπόν εμείς δεν διορθώσουμε πρώτα απ’ όλα το σκεπτικό μας, νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα. Να ανασυνταχθούμε στη σκέψη μας, να μη μένουμε σε προηγούμενα παιχνίδια ούτε σε επόμενα. Γιατί η χρονιά είναι δύσκολη με δύσκολα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια μεγάλη ομάδα και το δεύτερο ημίχρονο δεν θέλω προσωπικά να το σχολιάσω καθόλου, διαγράψαμε την εικόνα του πρώτου»

Για το αν σε αυτό έπαιξε ρόλο ότι ανέβασε ρυθμό ο ΠΑΣ ή οι πολλές αλλαγές της ομάδας του: «Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Τι θα πει έκανα αλλαγές; Ο κάθε παίχτης θα πρέπει να είναι έτοιμος, φτάνουμε κοντά στην έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων και τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο θα πρέπει να δίνουν το 100%. Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα με πολύ καλό ρόστερ, δύσκολος αντίπαλος, αλλά το πρώτο με το δεύτερο ημίχρονο ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα για εμάς»Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Σεπτέμβριος 2019 00:28

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή