Πέμπτη, 07 Νοέμβριος 2019 13:06
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Υπέρ της μεταφοράς του κλειστού Ελληνικού ο ΠΑΣ WBC

Θετική για την μεταφορά του κλειστού του Ελληνικού στα Γιάννινα, εμφανίζεται μέσω ανακοίνωσή της, η γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην μακροσκελή ανακοίνωση, από τη γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΣ, ο Πρόεδρος Γ. Μάστακας θέτει μια σειρά από τα οφέλη που θα έχει η περιοχή από τη μεταφορά του κλειστού γηπέδου του Ελληνικού, χαιρετίζοντας την απόφαση του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, εκφράζοντας και την απορία του για το γεγονός ότι αντιτίθενται κάποιοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC

"Με χαρά καλωσορίζουμε - και μεγάλη αγωνία μέχρι την τελική ολοκλήρωση - την απόφαση του περιφερειάρχη μας κ. Καχριμάνη να προχωρήσει στην εγκατάσταση του κλειστού του Ελληνικού στην περιοχή μας.

Ακόμα δεν καταλαβαίνουμε τους λόγους που κάποιοι αντιτίθενται σε αυτήν την εγκατάσταση και προφανώς έχει να κάνει με το ότι δε γνωρίζουν, γιατί δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμό στην περιοχή μας.

Με αυτό το γήπεδο μπορούμε να περιμένουμε τα εξής:

- Αύξηση των νέων που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Φέρνω σαν παράδειγμα ότι υπάρχουν αθλήματα που στην περιοχή της Ηπείρου δεν δραστηριοποιούνται λόγω έλλειψης εγκαταστάσεων. Π.χ ενόργανη γυμναστική, ρυθμική γυμναστική κ.α

- Αύξηση του ανταγωνισμού ώστε όσοι ασχολούνται διοικητικά με τον αθλητισμό θα πρέπει να προσφέρουν παροχές στους νέους για καλύτερη άθληση.

- Αύξηση των εσόδων των Α ομάδων και πλέον μπορεί να γίνουν και προσπάθειες πρωταθλητισμού και διάκρισης.

- Πρόσκληση μεγάλων διοργανώσεων στην περιοχή μας. Από τελικούς αγώνων μπάσκετ, βόλεϊ μέχρι και σε όλα τα αθλήματα κλειστού αθλητισμού.

- Χώρος φιλοξενίας μεγάλων συναυλιών με μεγάλα ονόματα που στο παρελθόν για την περιοχή ήταν απαγορευτικό λόγω εγκαταστάσεων και μόνο.

Αγαπητέ περιφερειάρχη συνεχίστε όπως εσείς ξέρετε και τόσα χρόνια κάνετε σε αλλά θέματα με γενναίες αποφάσεις και σας στηρίζουμε πλήρως. Μόνο εμείς ξέρουμε τις λύσεις που θα δώσει αυτή η απόφασή σας και πολύ περισσότερο ομάδες που έχουν όραμα για υψηλότερα πράγματα. Η γυναικεία μας ομάδα μπάσκετ είναι στην Α1 και θα ακολουθήσει και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ που έχει τους ίδιους στόχους και ένα τέτοιο γήπεδο θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερο όραμα. Αφήστε τους υπόλοιπους που δε γνωρίζουν να θεωρητικολογούν στα καφενεία".

Με εκτίμηση,

Για τον WBC PAS GIANNΙNA

Ο Πρόεδρος

Μάστακας Γεώργιος


Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Νοέμβριος 2019 13:43
επιστροφή στην κορυφή