Κυριακή, 01 Δεκέμβριος 2019 21:59
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Τάτσης: «Συγκίνηση, υπερηφάνεια και νοσταλγία»

Υπερηφάνεια, συγκίνηση και νοσταλγία τόνισε στις δηλώσεις του ότι ένιωσε από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλαθλοι του ΠΑΣ ο προπονητής του Πλατανιά Γιάννης Τάτσης.

Αναλυτικά:

«Σε ένα παιχνίδι που ήταν δύσκολο από την αρχή για εμάς έγινε ακόμη πιο δύσκολο για λόγω των αναγκαστικών αλλαγών που είχαμε και λόγω των δύο «κρύων» γκολ που δεχθήκαμε. Στο πρώτο μέρος προσπαθήσαμε να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία και στη μετάβαση να μπορέσουμε να απειλήσουμε τον ΠΑΣ. Κινδυνεύσαμε από δύο αμυντικά λάθη, δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε στη μετάβαση δεν είχαμε πολύ κατοχή. Στο δεύτερο μέρος αυτό που έπρεπε να διορθώσουμε ήταν να παίξουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κάτι που καταφέραμε στα πρώτα λεπτά, όμως οι δύο αναγκαστικές αλλαγές και τα δύο «κρύα» γκολ έγειραν την ψυχολογία προς τον ΠΑΣ. Ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε, είχαμε κάνει τις αλλαγές μας και εκεί είχε τελειώσει το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ και να πετύχει το στόχο του».

Για το πώς ένιωσε από την υποδοχή του κόσμου και αν έγινε το καλοκαίρι πρόταση σε αυτόν από τον ΠΑΣ: «Ένιωσα συγκίνηση νοσταλγία, υπερηφάνεια που είναι από εδώ είναι πατρίδα μου και τα αγαπάω σε αυτό το γήπεδο μεγάλωσα. Δεν υπήρχε πρόταση από τον ΠΑΣ και πρόταση αν υπήρχε μετά τα μπαράζ οι άνθρωποι του Πλατανιά με κάλεσαν αμέσως να ανανεώσουμε και συμφώνησα αμέσως».

Πως είδε τον ΠΑΣ και την σύγκριση ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Απόλλων Σμύρνης: «Στο παιχνίδι με τον Απόλλων δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα για εμάς.,Εκεί ο Απόλλων είχε κάποιες στιγμές που δεν ενέπνεαν ανησυχία εμείς είχαμε πιο πολλές τελικές για να πάρουμε το ματς. Στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια με Απόλλων και ΠΑΣ ο ΠΑΣ είναι καλύτερος αλλά ο Απόλλων είναι καλύτερος αμυντικά».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 13:47

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή