Κυριακή, 01 Δεκέμβριος 2019 22:33
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Γιαννίκης: «Ευχαριστημένος από όλη την ομάδα»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών του δήλωσε ο προπονητή του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης που τόνισε ότι η νίκη είναι δίκαιη.

Αναλυτικά:

«Παρόλα τα προβλήματα που είχαμε με τις προπονήσεις οι οποίες δεν μπορούσαν να γίνουν, με τους τραυματισμούς με τις αρρώστιες, πιστεύω ότι είχαμε ένα καλό παιχνίδι, καλό ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο της μπάλας και το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε επτά φάσεις για γκολ, δημιουργήσαμε πολύ καλές φάσεις και αυτό συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο να μην κινδυνεύσουμε από αντεπιθέσεις, να βγάλουμε φάσεις. Πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα τέρματα, δεν δεχθήκαμε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι γκολ και αυτό αξίζει για εμάς. Είχαμε κατοχή μπάλας, ψυχραιμία, δεν είχαμε αντεπιθέσεις και είμαι ευχαριστημένος. Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί ήρθε σήμερα τέτοια ώρα και ενίσχυσε την ομάδα και συνεχίζουμε για τα δύο επόμενα παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα».

Για το αν είναι επιθετικά το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΣ: «Είχαμε καλό έλεγχο της μπάλας και καλή κυκλοφορία και έγιναν φάσεις. Επιθετικά σίγουρα ήταν ένα καλό παιχνίδι, παίζαμε ένα ντέρμπι και να έχεις τέτοια εμφάνιση και τέτοια κατοχή και δυναμική σε ένα τέτοιο παιχνίδι σίγουρα είμαι ευχαριστημένος». Για το αν θεωρεί ότι έχει «δέσει» η άμυνα: «Μιλάω πάντα για την αμυντική λειτουργία της ομάδας γιατί και στην επίθεση έχουν κάποιοι παίκτες συμμετοχή στο να γίνει κάποια φάση και στην άμυνα για να μην δεχθεί πίεση και να μην απειληθεί. Αυτό πάει να πει ότι όλη η ομάδα κάνει τη δουλειά της και οι παίκτες τα δίνουν όλα και είμαι ευχαριστημένος τόσο από την αμυντική όσο και από την επιθετική λειτουργία όλων των παικτών».

Για τον Αποστολόπουλο που έμεινε εκτός αποστολής: «Ο Αποστολόπουλος και ο Καρτάλης έχουν θέμα στον προσαγωγό από τα γήπεδα και ήταν εκτός. Ελπίζουμε μέχρι την Τετάρτη να είναι πάλι στη διάθεση μας. Αυτά είναι συμπτώματα από τα γήπεδα, παρόλο που κατεβάζουμε εντάσεις αλλά πρέπει να ετοιμάζουμε την ομάδα να είναι έτοιμη στο παιχνίδι αυτά έγιναν λόγω του γηπέδου. Ακούω πάντα στα Γιάννινα και βλέπω ότι βρέχει πάρα πολύ και είναι δύσκολο. Προχθές στην προπόνηση δεν μπορέσαμε να κάνουμε με μπάλα γιατί ήταν λίμνη το γήπεδο, αλλά αυτές τις συνθήκες έχουμε και προσπαθούμε. Σίγουρα δεν είναι συνθήκες που εννοούν μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο δημιουργικό,κατοχής και έχουμε τραυματισμούς και μας πονάει αυτό αφού έχουμε δύο παιχνίδια σε μια εβδομάδα».

Για το αήττητο που έχει ο ΠΑΣ: «Πάντα τα αποτελέσματα βοηθάνε στην εξέλιξη της ομάδας και ειδικά σε μια ομάδα που αλλάζει το DNA. Έχω μεγάλο σεβασμό σε αυτό που γινόταν εδώ παλιά αλλά τώρα αλλάζουμε τα δεδομένα και είμαι ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα γιατί αυτό βοηθάει στην εξέλιξη και αλλάζει το πνεύμα της ομάδας».

Για το ότι τα γκολ ξεκίνησαν από στημένες φάσεις και αν έχει ακόμη πράγματα να δουλέψει η ομάδα πάνω σε αυτό το κομμάτι: «Και αυτό το κάναμε σήμερα. Η εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ και πάντα κάνουμε βελτιώσεις. Γνωρίζουμε ότι ο Πίτου Γκαρσία έχει ένα καλό χτύπημα και ψάχνουμε πάντα λύσεις για να βρούμε και άλλες φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμαι ευχαριστημένος από τα πλάγια φάουλ που είχαμε, μην ξεχνάμε ότι υπήρχε ένας αντίπαλος που παίζει με πολύ κόσμο μέσα στην περιοχή και αυτό είναι ένα κομμάτι που δεν είναι εύκολο θέλει συγκέντρωση, τόλμη, να βάλεις το σώμα σου και ο αντίπαλος να μην είναι εκεί και να βγει η κομπίνα που έχεις στο μυαλό σου. Είμαι ευχαριστημένος που βάλαμε δύο γκολ που ξεκίνησαν από κόρνερ».


Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 13:54

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή