Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2012 14:24
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Γεωλδάσης: «Δεν υπήρξε κανένα στημένο παιχνίδι» (video)

Κατηγορηματικός ήταν στην κάμερα του passports.gr ο πρόεδρος της Θύελλας Ελεούσας, Κώστας Γεωλδάσης, ο οποίος απαντώντας στα όσα ακούστηκαν και ειπώθηκαν από τον πρώην προπονητή της Λαψίστας, Τάκη Στούκα, για το μεταξύ τους παιχνίδι,  ισχυρίστηκε ότι μόνο "στημένο" δεν ήταν, διαψεύδοντας παράλληλα τα όσα είχε ισχυριστεί ο κ. Στούκας περί "παρωδίας'" του ποδοσφαίρου.

Θα ήθελα προσωπικά να ζητήσω συγγνώμη τόσο από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Χρίστο Τσάγκα, όσο και από τον πρόεδρο της Ελεούσας Κώστα Γεωλδάση, διότι στο ρεπορτάζ γράφτηκε οτι ο κ. Γεωλδάσης κατέκρινε τα όσα αναγράφησαν από τον Χρίστο Τσάγκα στο paspartoy.gr περί εμπλοκής αντιδημάρχων σε "περίεργα" παιχνίδια, πράγμα που δεν ισχύει, απεναντίας ο κ. Γεωλδάσης ανέφερε ότι εκτιμάει τον κ. Τσάγκα και δεν θέλει να ασχολούνται με πράγματα που δεν στέκουν.

Ακόμη στη συνέντευξη που μας παραχώρησε αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε η Ελεούσα και πώς κατάφερε τελικά να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, εξέφρασε τη γνώμη του για την ποιότητα του φετινού πρωταθλήματος, ενώ off κάμερα έκανε ανοιχτή πρόσκληση στον Τάκη Στούκα να πάει στην Ελεούσα και να πιούνε μαζί καφέ προκειμένου να λύσουν τα όποια θέματα έχουν δημιουργηθεί μέσα από μια φιλική συζήτηση.

Στο παρακάτω βίντεο η συνέντευξη του προέδρου της Θύελλας Ελεούσας, Κώστα Γεωλδάση:

Επιμέλεια: Χρήστος Καλύβας

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Μάρτιος 2012 20:51

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή