Κυριακή, 12 Ιανουάριος 2020 17:43
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Γιαννίκης: «Το ζητούμενο ήταν η νίκη»

Ξεκάθαρος ήταν στις δηλώσεις του ο προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρης Γιαννίκης ότι σήμερα αυτό που ζητούσε ο ΠΑΣ ήταν μόνο η νίκη αφού όπως είπε ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μιας και η ομάδα έχει να διαχειριστεί πέντε παιχνίδια σε δεκαπέντε μέρες.

Ο κ.Γιαννίκης σε ερώτηση αν υπάρχει θέμα μεταγραφής του Κάστρο δήλωσε κατηγορηματικά ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για παίκτη του ΠΑΣ.

Αναλυτικά:

«Για εμάς αυτό που ζητούσαμε σήμερα ήταν η νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο στη διαχείριση και έχουμε να διαχειριστούμε πέντε αγώνες σε δεκαπέντε μέρες. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο παρόλο που δεν υπήρχε ο ρυθμός λόγω διακοπών και είμαστε και λίγο αργοί στην ανάπτυξη αλλά πετύχαμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο απειληθήκαμε δύο φορές και μας έσωσε ο Χουτεσιώτης και προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε και έτσι έπρεπε προς τα τέλος να είμαστε προσεκτικοί. Αυτό που μένει είναι η νίκη και τώρα κοιτάμε τον Παναθηναϊκό».

Για το αν έχει μπει κάποιο βαθμολογικό όριο για τα φινάλε του πρωταθλήματος: «Όχι. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Κοιτάμε σοβαρά κάθε αντίπαλο παιχνίδι με παιχνίδι και να έχουμε την αυτοπεποίθηση να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα πρέπει να ενσωματώσουμε και τους παίκτες που έρχονται από τραυματισμούς και αυτό θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα αλλά αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε σοβαροί σε κάθε παιχνίδι, να συνεχίσουμε με αυτοπεποίθηση την οποία έχουμε».

Για ότι δεν είχε ρυθμό το παιχνίδι αν έφταιξε η Παναχαική έκοβε το ρυθμό ή οι αλλαγές που έγιναν στην ενδεκάδα ή η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Όλα αυτά μαζί. Σίγουρα υπήρχαν συνεχή σφυρίγματα και αν υπάρχουν αυτά ο καθαρός χρόνος του παιχνιδιού είναι πιο μικρός και δυσκολεύει την ομάδα που θέλει να παίξει δημιουργικό ποδόσφαιρο να βρει το ρυθμό της. Από την άλλη όταν κάνεις κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα θα χρειαστεί χρόνο να υπάρξει μια συνοχή και αυτό είναι σημαντικό αλλά είναι αναγκαίο. Σίγουρα αναλογικά οι παίκτες μπορούν να βγάλουν πέντε παιχνίδια σε δεκαπέντε μέρες. Το περιμέναμε σήμερα αυτό αλλά πιστεύουμε στο ρόστερ, στον κάθε παίκτη και για αυτό το κάναμε».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να διαχειριστεί τον ενθουσιασμό των παικτών από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Εφόσον έχουμε το στόχο ο οποίος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα πρέπει πάντα να τον έχουμε στο μυαλό μας να τον κοιτάζουμε να μην τον αφήνουμε. Σίγουρα οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό είναι bonus για εμάς και είναι καλοδεχούμενα, αλλά πιστεύω ότι σήμερα ήμασταν σοβαροί και δεν απειληθήκαμε. Απλά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι επειδή δεν υπήρχε ο ρυθμός. Η ομάδα κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν δεχθήκαμε γκολ και σήμερα και αυτό είναι πολύ σημαντικό, νομίζω ότι η ομάδα έσπασε κάποιο ρεκόρ και αυτό είναι ένα κίνητρο επιπλέον».

Για τον αν υπάρχει θέμα μεταγραφής του Κάστρο: «Ο Κάστρο σήμερα δεν έπαιξε γιατί ήταν τιμωρημένος. Εγώ να σας δηλώσω ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για κανέναν ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ. Έχω πει ότι δεν χρειάζομαι μεταγραφές , εάν η ομάδα αποφασίσει να πουλήσει κάποιο παίκτη μετά αλλάζουν τα δεδομένα και θα ζητήσω κάποιους παίκτες. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για οποιονδήποτε παίκτη του ΠΑΣ».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Ιανουάριος 2020 20:02

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή