Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2020 21:31
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας»

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα γύρω από τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει σχετικά με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου και κυρίως για όσα ανέφερε περί "στησίματος" του αγώνα στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Θεόφιλος Χατζηιωαννίδης  και εξέδωσε αυστηρή ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος της Καλαμαριάς.

Η διοίκηση του ΠΑΣ χαρακτηρίζει "σκουπίδια" αυτές τις δηλώσεις και τονίζει ότι θα προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την προστασία του ονόματος και της ιστορίας της γιαννιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ακούμε και διαβάζουμε από το πρωί δημοσιεύματα και δηλώσεις ανθρώπων, αγνώστων προς εμάς συμφερόντων, στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν προφανώς εντυπώσεις και ενδεχομένως να επιλύσουν προσωπικές διαφορές, χρησιμοποιώντας την ομάδα μας.

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δε θα επιτρέψει ποτέ και σε κανέναν να σπιλώσει το όνομα του ιστορικού μας συλλόγου, πόσο μάλλον εμπλέκοντας μας σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή είναι δικαιωματικά στην 1η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας όπως πάντα την αξία της στο γήπεδο και μόνη προσήλωση της, είναι η άνοδος στην 1η κατηγορία, εκεί όπου και πρέπει να αγωνίζεται.

Δηλώνουμε ευθέως προς όσους προέβησαν σήμερα σε δυσφημιστικές εις βάρος μας δηλώσεις και προς όλες γενικά τις πλευρές και τους εμπλεκόμενους που αναπαράγουν τέτοιου είδους “σκουπίδια”, ότι η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την προστασία του ονόματος και της ιστορίας της και για την αποκατάσταση της βλάβης που υπέστη η φήμη της.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2020 21:53

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή