Τετάρτη, 18 Μάρτιος 2020 19:26
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Οι τέσσερις διαιτητές που ξεχωρίζουν στο ερασιτεχνικό

Ένας από τους παράγοντες ενός αγώνα που μπορούν να τον επηρεάζουν θετικά (χωρίς λάθη στο παιχνίδι) ή αρνητικά (κάνοντας λάθη) είναι οι διαιτητές.

Από αυτό εδώ το βήμα έχω γίνει πολλές φορές σκληρός με την κριτική μου στους διαιτητές και δημιουργήσα ένα όχι καλό κλίμα στις σχέσεις μας. Φυσικά δεν θα απολογηθώ για αυτό γιατί πάντα γράφω αυτό που βλέπω στο γήπεδο και είναι φυσικό να μην αρέσω σε αρκετούς με την κριτική που κάνω.

Ωστόσο σήμερα θα γράψω την άποψη μου για αυτούς που θεωρώ ότι φέτος κάνουν μια πολύ καλή χρονιά.

Αλάνθαστοι μπορεί να μην είναι αλλά κρίνω με βάση όσα έχω δει στα παιχνίδια που τους έχω παρακολουθήσει.

Πριν πω την άποψη μου να σημειώσω ότι αυτή δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι διαιτητές στον ΣΔΗΠ.

Σπύρος Ζαμπαλάς

Νεαρός σε ηλικία με αρκετή εμπειρία, από τους πιο δίκαιους διαιτητές, παίζει τα παιχνίδια πάντα 50-50 και ελάχιστες φορές έχει δημιουργήσει κάποιο θέμα.

Η πλειοψηφία των ομάδων τον εμπιστεύεται στα παιχνίδια τους και τον προτιμούν. Αξιόλογος, ακριβοδίκαιος και ταπεινός έχει κερδίσει τον κόσμο του ερασιτεχνικού (παίκτες, παράγοντες, φιλάθλους), ενώ ποτέ δεν έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τον οποιονδήποτε.

Σίγουρα το μέλλον του ανήκει και πιστεύω ότι τη νέα σεζόν θα είναι στα σαλόνια της Supre Leagie 1.

Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

Η βελτίωση του όχι ως προς τις ικανότητες του αυτές τς είχε ούτε η άλλως, αλλά ως προς την συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο είναι εκπληκτική. Αυτή τη στιγμή διαθέτει την μεγαλύτερη εμπειρία σε αγώνες εθνικών κατηγοριών και βγάζει τα ματς με ευκολία και χωρίς κανένα παράπονο.

Γιάννης Πάνος

Με αρκετή εμπειρία στα γήπεδα του ερασιτεχνικού, ο χρόνος τον ωρίμασε και τον βελτίωσε αρκετά, βγάζοντας πια με ευκολία και τα πιο δύσκολα παιχνίδια.

Ψύχραιμος, σωστός και πάντα έτοιμος και για το πιο δύσκολο ματς, σίγουρα έχει μια θέση στους καλύτερους διαιτητές της γενιάς του.

Κωνσταντίνος Νέος


Αν και έχει δεχθεί ίσως την μεγαλύτερη κριτική, έχει δουλέψει αρκετά και έχει βελτιωθεί στον τρόπο διαχείρισης των παιχνιδιών, και πλέον έχει κερδίσει μια θέση στους καλύτερους διαιτητές στο τοπικό μας.

Αποπνέει μια ηρεμία εντός των γηπέδων και καταφέρνει να βγάζει εις πέρας και τα πιο κρίσιμα ματς.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ


Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Μάρτιος 2020 20:07

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή