Παρασκευή, 22 Μάιος 2020 15:14
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Περιμένει την ΚΥΑ για τις ομαδικές προπονήσεις

Με το μυαλό να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές όσο γίνεται στην πρότερη φυσική τους κατάσταση συνεχίζονται οι προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα πάντα φυσικά με τους ποδοσφαιριστές να είναι χωρισμένοι σε γκρουπ.

Όπως είχε τονίσει και ο Αργύρης Γιαννίκης οι παίκτες θέλουν μάξιμουμ μια περίοδο προετοιμασίας τεσσάρων εβδομάδων ώστε να μπορέσει το νευρομυικό τους σύστημα να ανταποκριθεί σε περίπτωση που ξεκινήσει το πρωτάθλημα για μην υπάρχει κάποιος τραυματισμός.

Από εκεί και πέρα στον ΠΑΣ περιμένουν την Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα επιτρέψει να αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις ώστε ο κ. Γιαννίκης μαζί με τους γυμναστές κ.κ.Ντουρουντό και Χριστόπουλο να μπορέσουν να δουλέψουν καλύτερα με όλους τους παίκτες μαζί.

Αναλυτικά το σημερινό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει τα εξής:

Σε γρουπ συνέχισαν την προπόνηση και σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας, εν αναμονή της άδειας από την Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την δυνατότητα προετοιμασίας χωρίς περιορισμό στον αριθμό των παικτών.

Για σήμερα λοιπόν συνέχισαν το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που έχει ετοιμάσει ο προπονητής φυσικής κατάστασης κ.Ντουρουντός, έτσι ώστε να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές μας, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο κ. Γιαννίκης με ασκήσεις κυκλοφορίας σε συνδυασμό με τακτικές ασκήσεις.

Επόμενη προπόνηση της ομάδας μας, αύριο στις 09.30.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Μάιος 2020 15:36

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή