Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2020 09:29
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τον ΠΑΣ της Super League

Η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η επικύρωση της βαθμολογίας της Super League 2 ανέδειξε τον ΠΑΣ Γιάννινα πρωταθλητή και η γιαννιώτικη ομάδα εξασφάλισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Ήδη ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας άρχισε και για μια ακόμα φορά βρέθηκε στα Γιάννινα τις προηγούμενες ημέρες ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ έφτασε στην πόλη των Ιωαννίνων το πρωί της Τετάρτης και ξεκίνησε άμεσα τις συναντήσεις για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας. Μάλιστα, είχε και αλλεπάλληλες επαφές με ποδοσφαιριστές. Αργά το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιώργο Ντάσιο σε κεντρική καφετέρια της πόλης και παρακολούθησαν παρέα τον ημιτελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της γιαννιώτικης ομάδας έκανε αρκετές συναντήσεις με ποδοσφαιριστές της ομάδας, τόσο για προηγούμενες οφειλές όσο και για συνέχιση της συνεργασίας. Βασική προτεραιότητα είναι οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται τέλος Ιουνίου,δηλαδή σε λίγες ημέρες. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Περιστερίδης, ο αρχηγός Σκόνδρας, ο Μπουκουβάλας, ο Αποστολόπουλος, ο Σιόντης. Ποδοσφαιριστές βασικοί τη φετινή χρονιά και μέλη του βασικού κορμού της ομάδας. Κάποιοι εξ αυτών θα συνεχίσουν και κάποιοι όχι. Συζητήσεις θα γίνουν και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια δεν λήγουν, καθώς αναμένεται να υπάρξουν και ορισμένες αποχωρήσεις παικτών πριν την ολοκλήρωση των συμβολαίων τους.

Εδώ και ημέρες ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης έχει παραδώσει μια λίστα στον Γιώργο Χριστοβασίλη με όλα τα ονόματα των παικτών που θέλει να κρατήσει στην ομάδα ενόψει της επιστροφής στην πρώτη κατηγορία. Πριν ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η εικόνα του ρόστερ, δηλαδή οι παραμονές και οι αποχωρήσεις. Επομένως, όλες οι συζητήσεις του Γιώργου Χριστοβασίλη έχουν ήδη μια κατεύθυνση και είναι ανάλογα με το τι έχει ζητήσει ο Τρικαλινός τεχνικός. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για ανανεώσεις συμβολαίων και παραμονές παικτών.

Το τέλος της αγωνιστικής σεζόν ήρθε άδοξα καθώς το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για τους Γιαννιώτες ήταν το 4-1 με την Κέρκυρα στις 8 Μαρτίου και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές μειώσεις στις αποδοχές των παικτών, ωστόσο η επιστροφή στην πρώτη κατηγορία είναι ένα μεγάλο κίνητρο και δέλεαρ για πολλούς από τους παίκτες της γιαννιώτικης ομάδας, κυρίως τους νεαρότερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές.

Από την πλευρά του ο Γιαννίκης είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και δεν θέλει ριζικές αλλαγές και μαζικές αποχωρήσεις, αλλά στοχευμένες προσθήκες προκειμένου η ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε ένα πολύ πιο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα.

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2020 09:42

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή