Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2020 23:27
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Χωρίζουν οι δρόμοι ΠΑΣ Γιάννινα και Ντάσιου

Η σοφή λαϊκή ρήση αναφέρει πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και φαίνεται πως αυτό ισχύει στην περίπτωση του Γιώργου Ντάσιου και του ΠΑΣ Γιάννινα. Χτεσινό δημοσίδευμα αθηναϊκής αθλητικής εφημερίδας κάνει λόγο για πιθανή αποχώρηση του εμβληματικού αρχηγού από την ομάδα και το πόστο του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Ντάσιος και Χριστοβασίλης είχαν αλλεπάλληλες συναντήσεις με παίκτες από το πρωί της Τετάρτης έως και αργά το απόγευμα της Πέμπτης. Όταν έφτασε η ώρα να συζητήσουν και για τον μεταξύ τους σχεδιασμό, ο Γιώργος Χριστοβασίλης άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Μετά από μια ομολογουμένως καλή σεζόν και χωρίς προβλήματα στα αποδυτήρια, το έργο του Γιώργου Ντάσιου θεωρείται επιτυχημένο εντός της ομάδας. Η επιστροφή άλλωστε του αρχηγού της ομάδας στο πόστο του ποδοσφαιρικού διευθυντή είχε γίνει αποδεκτή κι από τους φιλάθλους, οι οποίοι δείχνουν εμπιστοσύνη και σεβασμό στο πρόσωπό του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα όμως φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του και επιθυμεί να προχωρήσει σε αλλαγές στο συγκεκριμένο πόστο με...θύμα τον Γιώργο Ντάσιο. Από πλευράς ομάδας αναφέρεται ότι δεν υπάρχει πρόθεση να αποχωρήσει ο Ντάσιος, αλλά ότι του προτάθηκε νέος αναβαθμισμένος ρόλος σε άλλο πόστο, αυτό του υπεύθυνου των ακαδημιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Ντάσιος, ο εμβληματικός αρχηγός με τα 15 και πλέον χρόνια παρουσίας στην ομάδα, δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο από τον ΠΑΣ και όταν ήταν ποδοσφαιριστής. Υπήρξε τότε αντιδικία με την γιαννιώτικη ΠΑΕ για δύο επιταγές, όμως τελικά το θέμα είχε λυθεί με συμβιβασμό. Παρά την πικρία του από την τότε στάση του Χριστοβασίλη, όταν του ζητήθηκε να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή, ο Ντάσιος δέχτηκε αμέσως και ξέχασε το παρελθόν, ενώ κρέμασε και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια καθώς αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Αν και εφόσον αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιώργος Ντάσιος, θα πρόκειται για μεγάλο πλήγμα στο πρεστίζ της ομάδας και μια ακόμα ρήξη στις σχέσεις με τους φιλάθλους. Για το πρόσωπο του αντικαταστάτη δεν έχει γίνει ακόμα κάτι γνωστό. Ωστόσο πριν λίγο καιρό είχαν διαρρεύσει από τα ίδια ΜΜΕ και οι πληροφορίες για δύο πρόσωπα: τον Δημήτρη Νιαρχάκο και τον Άντι Λίλα.

Το αν επίκειται επιστροφή του ενός ή και των δύο θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Ο νυν γενικός αρχηγός του Άρη πάντως και πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στα play off και δεν έχει αποφασίσει ακόμα το που θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν. Πληροφορίες θέλουν να έχει ανοιχτή γραμμή και με τον Πειραιά για να αναλάβει πόστο στους "ερυθρόλευκους".

Όσον αφορά τον Γιώργο Ντάσιο, εκείνο που φαίνεται είναι πως αισθάνεται πικραμένος και προδομένος από τη συμπεριφορά του Χριστοβασίλη και δεν είναι καθόλου σίγουρο το αν θελήσει ο ίδιος να συνεχίσει στην ομάδα σε άλλο πόστο.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπου αναμένεται νέα επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις και ίσως γίνουν και ανακοινώσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2020 23:51

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή