Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 07:50
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με την εταιρεία Hall Of Brands  σε επίπεδο ένδυσης της ομάδας και εμπορικής χρήσης του σήματος και της μπουτίκ, ενδεχομένως και σήμερα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας που θα φοράει η γιαννιώτικη ομάδα τη νέα σεζόν.

Το σχέδιο των νέων εμφανίσεων του ΠΑΣ Γιάννινα έχει προκύψει από τη συνεργασία του τμήματος marketing της γιαννιώτικης ΠΑΕ με τo Hall Of Brands του Νίκου Σιόντη, γιου του παλαίμαχου αρχηγού του Άγιαξ της Ηπείρου, Γιώργου Σιόντη. 

Ακόμα βέβαια δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι χορηγοί της φανέλας και όταν θα γίνει αυτό, θα παρουσιαστούν οι φανέλες σε ξεχωριστή εκδήλωση, όμως σήμερα αναμένεται να βγει στη δημοσιότητα το σχέδιο των νέων εμφανίσεων της ομάδας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι πέρα από την οργάνωση της μπουτίκ του ΠΑΣ Γιάννινα από το Hall Of Brands στα σκαριά βρίσκεται και η δημιουργία eshop για τα προϊόντα που θα φέρουν το σήμα του ΠΑΣ Γιάννινα και θα μπορούν να προμηθευτούν μέσω internet οι φίλοι της ομάδας που δεν ζουν στα Γιάννινα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 08:00

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή