Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 08:33
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Έρχονται οι πρώτες μεταγραφικές ανακοινώσεις

Στις πρώτες ανακοινώσεις για μεταγραφές ποδοσφαιριστών θα προχωρήσει σήμερα ή το αργότερο έως αύριο το πρωί ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος συνεχίζει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.

Ο νεαρός τερματοφύλακας Μπότσαρης προπονείται με τη γιαννιώτικη ομάδα από την έναρξη της προετοιμασίας και μέχρι στιγμής δεν επαληθεύονται οι πληροφορίες που θέλουν το τεχνικό επιτελείο να είναι απογοητευμένο από την παρουσία του στις προπονήσεις. Το αν θα αποκτηθεί ή όχι ο Μπότσαρης θα φανεί εντός των επόμενων ημερών και θα εξαρτηθεί και από το αν θα βρεθεί στην αποστολή για το Καρπενήσι.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και ο δεξιός οπισθοφύλακας, Μανώλης Σάλιακας, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή και ενδεχομένως να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα στο βασικό στάδιο στο Καρπενήσι.

Οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζονται καθημερινά στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής. Οι Γιαννιώτες διανύουν τις τελευταίες ημέρες από το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Η τελευταία προπόνηση επί γιαννιώτικου εδάφους θα γίνει την Παρασκευή, το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό και την Κυριακή το πρωί η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι και το ξενοδοχείο Avaris, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας


Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 09:35

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή