Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2020 20:38
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Οικονομόπουλος: "Θα γίνουμε αποτελεσματικοί"

Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αντώνης Οικονομόπουλος υποστήριξε πώς με βάση τις ευκαιρίες, το σκορ θα μπορούσε να είναι πιο ευρύ στο σημερινό φιλικό και πώς όταν δέσει το σύνολο η ομάδα θα είναι αποτελεσματική.

Προσωπικός του στόχος αποτελεί να βελτιώνεται καθημερινά, όπως είπε και όταν του δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Ένα φιλικό παιχνίδι που θέλαμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό, εμείς και τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, καθώς είδαμε πώς πήραν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Μη ξεχνάμε ότι είχαμε μία αγωνιστική απραξία πολλών μηνών και πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί ελέγχαμε το ρυθμό του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια και αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και μετουσιώναμε τις φάσεις μας, το σκορ θα ήταν πιο ευρύ.

Τι χρειάζεται για να έχει η ομάδα μεγαλύτερη διάρκεια;

«Όπως είδαμε σήμερα, πολλά παιδιά παίξαμε μεταξύ μας για πρώτη φορά, οπότε η συνοχή είναι ένα θέμα που το βλέπουμε καθημερινά στις προπονήσεις και θεωρώ ότι από φιλικό σε φιλικό πάμε όλο και καλύτερα.

Όταν δέσει πλήρως το σύνολο, η ομάδα θα είναι αμυντικά και επιθετικά αποτελεσματική.

Οι προσωπικοί του στόχοι:

«Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά και όταν μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το σύνολο».Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2020 20:44

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή