Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020 01:00
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σιόντης: «Βήμα-βήμα να χτίσουμε κάτι καλό»

Στην καλή διαχείριση του πρώτου ημιχρόνου και στην έλλειψη αγώνων στάθηκε στις δηλώσεις του ο Στέφανος Σιόντης.

Ο μέσος τους ΠΑΣ μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε ότι στόχος της ομάδα είναι βήμα-βήμα να χτίσει κάτι καλό, ενώ για το ερχόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό επεσήμανε ότι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να κάνουν τη δουλειά τους καλά.

Αναλυτικά:

Το διαχειριστήκαμε πολύ καλά,  ήταν όμως κάτι που μας έλειπε στο κομμάτι του ρυθμού για να μπορέσουμε να έχουμε πιο σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Για το αν θεωρεί ότι ο ρυθμός ήταν το σημείο κλειδί που δεν έφυγε με τη νίκη ο ΠΑΣ: Να μην κρυβόμαστε τώρα είναι μεγάλο το διάστημα της αποχής. Προσπαθούσαμε να το κρύψουμε, έχουμε δουλέψει πολύ καλά για να βελτιώσουμε αυτό το κομμάτι, ωστόσο σαν ΠΑΣ Γιάννινα αυτό πιστεύω ότι ήταν το σημαντικό για εμάς ώστε να μπορέσουμε να έχουμε την απόδοση που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Για το που στοχεύει φέτος ο ΠΑΣ: Νομίζω ότι κάνουμε κάτι ωραίο με έναν νέο προπονητή. Προσπαθούμε να ακολουθήσουμε το πλάνο, έχουμε πολλά παιδιά από τις υποδομές που βγαίνουν σιγά-σιγά. Ο στόχος είναι να είμαστε κάθε Κυριακή ανταγωνιστικοί, να κοιτάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και βήμα-βήμα να χτίσουμε κάτι καλό.

Για το τι κρατάνε από το παιχνίδι με τον Άρη: Φεύγοντας με ένα βαθμό και το ότι είμαστε στενοχωρημένοι είναι ένα παράσημο για εμάς. Μια ομάδα που περάσαμε πολλά πέρυσι και με όλη την κατάσταση που επικρατεί γενικά στον κόσμο να έρθουμε εδώ και να είμαστε ανταγωνιστικοί και να φεύγουμε στενοχωρημένοι που πήραμε ένα βαθμό είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς. Θα χτίσουμε πάνω σε αυτό, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα αρχής γενομένης με τον Ολυμπιακό και πάμε για το καλύτερο.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Θα παίξει ρόλο πολύ η συγκέντρωση και να μην υπάρχουν τραυματισμοί δεδομένης της αποχής που υπήρχε το σώμα πρέπει να προσαρμόζεται μιας και στα επίσημα παιχνίδια υπάρχει περισσότερη κούραση και άγχος. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να κάνουμε τη δουλειά μας καλά και να κοιτάξουμε από νωρίς να έχουμε βαθμολογική συγκομιδή σε όποιο παιχνίδι και αν είναι αυτό για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη,


Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή