Passports

Εγγραφή Είσοδος
  • Skip to content
  • Ποιοι Είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
  • Αρχικήsummary
  • ΠΑΣ Γιάννινα 
  • Super League 
  • Super League 2 
  • Γ' Εθνική 
  • Ερασιτεχνικό 
  • Άλλα Σπορ 
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα σπορ
  • Βαθμολογίες 
    • Super League
    • Super League 2
    • Α' Εθνική Γυναικών
    • Γ' Εθνική
    • Hall Of Brands A' Ερασιτεχνική
    • Maison B' Ερασιτεχνική
      • B' Ερασιτεχνική A' Όμιλος
      • Β' Ερασιτεχνική Β' Όμιλος
    • Γ' Ερασιτεχνική
      • Γ' Ερασιτεχνική A' Όμιλος
      • Γ' Ερασιτεχνική Β' Όμιλος
    • Μπάσκετ
      • Β' Εθνική
  • Στήλες 
    • Απόψεις
    • Η γωνιά του στοιχήματος
    • Champions League
    • Europa League
    • Παρασκήνιο
    • Διεθνή
    • Κόπα Αμέρικα 2016
    • Euro 2016
Σάββατο, 14 Απρίλιος 2012 14:32
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(9 ψήφοι)

Οι Ταλαίπωροι νίκησαν (6-5) Βραδύπορους και διαιτησία (video+photos)

  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση γραμματοσειράς μείωση γραμματοσειράς αύξηση γραμματοσειράς αύξηση γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
  • Περισσότερες Φωτογραφίες

Οι Ταλαίπωροι επικράτησαν των Βραδύπορων με 6-5 στο φιλικό που διοργανώνει κάθε Μεγάλη Παρασκευή ο ραδιοφωνικός σταθμός SUPER FM 104,3 και συμμετέχουν δημοσιογράφοι, συντελεστές εκπομπών και τεχνικοί του σταθμού.

Η ομάδα των "πορτοκαλί" με τον Βασίλη Σχολιανό προπονητή να κοουτσάρει μαεστρικά από τον πάγκο πήραν τη ρεβάνς για την περσινή απώλεια του θεσμού νικώντας παράλληλα και τη διαιτησία του Γιώργου Γιαννάκη που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να έρθει το ματς ισόπαλο.

Η ομάδα του Ταλαιπωριακού μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο και εκμεταλλευόμενη την άψογη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών της προηγήθηκε με 4-0 χάρη στα γκολ των Βλάχου, Μπακόλα, Παππά και Μυριούνη. Κάπου εκεί ο διαιτητής αποφάσισε να κάνει τα...στραβά μάτια και έδειξε σέντρα όταν ο Γιάννης Γιαννάκης μείωσε σε 4-1 χρησιμοποιώντας όμως το χέρι του Θεού.

Η αλλαγή τερματοφύλακα αποδιοργάνωσε την ιδανική αμυντική λειτουργία του Ταλαιπωριακού με αποτέλεσμα οι Μπούρης και Τότσικας να κάνουν πάρτι και να μειώσουν το σκορ σε 4-3 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Να σημειώσουμε ότι προς τα τέλη του ημιχρόνου η ομάδα των Βραδύπορων δέχτηκε σημαντικό πλήγμα καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Γιώργος Σιούλας με θλάση στο γαστροκνήμιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε όμως ο διαιτητής παρέμεινε σε φόρμα. Δυο πέναλτι και δυο δίλεπτες αποβολές σε Καλύβα και Μυριούνη κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια (4-4).

Κάπου εκεί όμως μίλησε η προπονητική αξία του Σχολιανού που άλλαξε πτέρυγες στους Βλάχο και Μπακόλα προκαλώντας σύγχυση στην άμυνα των Βραδύπορων. Ένα διαγώνιο σουτ του Βλάχου έδωσε το προβάδισμα στους Ταλαίπωρους με 5-4 και ένα μαγικό γυριστό του Μπακόλα έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στους "πορτοκαλί".

Οι "πράσινοι" του Γιάννη Δεβελέγκα κατάφεραν να μειώσουν σε 6-5 με τον Μιχάλη Τσάγκα και είχαν τη χρυσή ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε 6-6 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως ο Τσάγκας αστόχησε στο πέναλτι- εφεύρεση του διαιτητή Γιαννάκη.

Μετά τη λήξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Ταλαιπωριακού πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη τους και σήκωσαν στα χέρια τον πρωτεργάτη της επιτυχίας, Βασίλη Σχολιανό, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε ιπποτικά το χέρι στον προπονητή των ηττημένων, Γιάννη Δεβελέγκα, που απέδωσε την ήττα στις απουσίες που είχε η ομάδα του αλλά και στον τραυματισμό του Γιώργου Σιούλα στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου.

Βραδυποριακός: Τσάγκας, Σιούλας (30' λ.τρ. Δήμος), Μπούρης, Τότσικας, Γιαννάκης

Ταλαιπωριακός: Καλύβας, Μπακόλας, Μυριούνης, Βλάχος, Λ. Παππάς.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου με την ευχή όλων το φιλικό Βραδυποριακός- Ταλαιπωριακός να γίνει θεσμός. Καλή Ανάσταση σε όλους!

Δείτε παρακάτω video και φωτογραφίες από το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα του φιλικού Βραδυποριακός- Ταλαιπωριακός:

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Απρίλιος 2012 16:45
Αναγνώστηκε 1069 φορές
Δημοσιευμένο στο Απόψεις
Σχετικές ετικέτες
  • Ταλαίπωροι
  • Βραδύποροι
  • Βραδυποριακός
  • Ταλαιπωριακός
  • super fm
Διάδοση στα Social Media
  • Προσθήκη στο Google Buzz
  • Προσθήκη στο Facebook
  • Προσθήκη στο Delicious
  • Digg this
  • Προσθήκη στο Reddit
  • Προσθήκη στο StumbleUpon
  • Προσθήκη στο MySpace
  • Προσθήκη στο Technorati

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

  • Ευχαριστίες προς Super Fm 104,3

Περισσότερες Φωτογραφίες

  • Image folder specified does not exist!
  •  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο «πνιγμένος» από τον... μαλλιά του πιάστηκε! Οι... μύθοι του Αισώπου έγιναν «παραμύθια της Χαλιμάς» »

1 Σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου ΠΑΣ ΟΛΕ Σάββατο, 14 Απρίλιος 2012 16:58 δημοσιεύτηκε από ΠΑΣ ΟΛΕ

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Πρέπει να εισέλθετε για να αφήσετε ένα σχόλιο
επιστροφή στην κορυφή

Ετικέτες

Super League Α Ερασιτεχνική Ανατολή Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βελισσάριο Γ Εθνική ΕΠΣΗΠ Κρύα Λεβαδειακός Ολυμπιακός ΠΑΟΚ ΠΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα Παναθηναϊκός Παναιτωλικός Πετράκης Χριστοβασίλης ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μπάσκετ

passports © 2010 | Το διαβατήριο στα σπορ. | All rights reserved.
Wapp - Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος



  • Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
  • Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;
*
*
*
*
*

* Υποχρεωτικό πεδίο