Κυριακή, 04 Οκτώβριος 2020 20:13
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πέραμα: "Έγινε αλλοίωση αποτελέσματος στο παιχνίδι με το Ροδοτόπι"

Ανακοίνωση εναντίον της διαιτησίας του σημερινού αγώνα με το Ροδοτόπι έβγαλε η διοίκηση της Προοδευτικής Περάματος μιλώντας για έλλειψη σεβασμού προς την ιστορία της ομάδας αλλά και για αλλοίωση αποτελέσματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καταρχήν να ευχηθούμε περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Ροδοτοπίου Παπαϊωάννου Νίκο που τραυματίστηκε στον σημερινό αγώνα.

Κύριοι

Η Προοδευτική Περάματος έχει κερδίσει το σεβασμό εδώ και 42 χρόνια και δεν δεχόμαστε από κανένα παιδάκι να έρχεται να αλλοιώνει αυτό που κέρδισε με ιδρώτα η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια.

Η συμπεριφορά(ειρωνικά σχόλια προς ποδοσφαιριστές μας) , οι υποδείξεις της σημερινής διαιτησίας(πέναλτι τραγωδία όταν το σκορ ήταν στο 3-1 καθώς και ανύπαρκτο οφσάιντ στο τέλος όπου η ομάδα μας θα προηγούνταν με 4-3) καθιστούν όχι μόνο αλλοίωση του αποτελέσματος του σημερινού αγώνα αλλά και καταφανέστατη έλλειψη σεβασμού απέναντι στην ομάδα μας.

Κύριοι γιατί δεν σέβεστε 22 ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν?

80 άτομα στο γήπεδο σήμερα είναι αυτόπτες μάρτυρες όλων των παραπάνω. Εμείς υποσχόμαστε αν βρεθεί έστω και ένας εκτός των διαιτητών φυσικά !!! και αμφισβητήσει αυτά που είδαν όλοι, τότε εμείς θα ζητήσουμε δημόσια συγγνώμη.

Με τιμή το Δ. Σ της Προοδευτικής Περάματος

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Οκτώβριος 2020 20:40

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή