Passports

Εγγραφή Είσοδος
  • Skip to content
  • Ποιοι Είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
  • Αρχικήsummary
  • ΠΑΣ Γιάννινα 
  • Super League 
  • Super League 2 
  • Γ' Εθνική 
  • Ερασιτεχνικό 
  • Άλλα Σπορ 
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα σπορ
  • Βαθμολογίες 
    • Super League
    • Super League 2
    • Μπάσκετ
      • Α1 Εθνική Γυναικών
  • Στήλες 
    • Απόψεις
    • Η γωνιά του στοιχήματος
    • Champions League
    • Europa League
    • Παρασκήνιο
    • Διεθνή
    • Κόπα Αμέρικα 2016
    • Euro 2016
Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2020 09:56
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(2 ψήφοι)

Ένταση με Καραπαπά στο «Ζωσιμάδες» (video)

  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση γραμματοσειράς μείωση γραμματοσειράς αύξηση γραμματοσειράς αύξηση γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Ένταση με Καραπαπά στο «Ζωσιμάδες» (video)

Δεν είναι η πρώτη ούτε φυσικά η τελευταία φορά που ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και επιχειρησιακός διευθυντής της πειραιώτικης ομάδας, Κώστας Καραπαπάς δημιουργεί προβλήματα με τη συμπεριφορά του και φανατίζει την ατμόσφαιρα σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Τα παραδείγματα άπειρα, το ίδιο και η ατιμωρησία. Κάτι τέτοιο έγινε και χτες στο «Ζωσιμάδες» κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά: στα ξεκίνημα της χτεσινής αναμέτρησης, οι διαπιστευμένοι του Ολυμπιακού βρίσκονταν σε μια γωνιά στα επίσημα του γηπέδου. Λίγο μετά το γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα υπήρξε μια λεκτική αντιπαράθεση του προέδρου των Ελπίδων Ιωαννίνων Κώστα Νάτση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη.

Τότε παρενέβη έξαλλος και με απίστευτες βρισιές ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς βρίζοντας τον κ. Νάτση, αλλά και συνολικά τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα και αμφισβήτησε το κατά πόσο είχαν τηρηθεί ο αριθμός των ανθρώπων που έπρεπε να μπουν στο γήπεδο. Μάλιστα, με άκρως απειλητικό ύφος δεν δίστασε να υποσχεθεί στον Γιώργο Χριστοβασίλη ανάλογη φιλοξενία στο Καραϊσκάκη.

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού τα πράγματα ηρέμησαν όταν ο επιχειρησιακός διευθυντής του ΠΑΣ Γιάννινα, Δημήτρης Νιαρχάκος, είχε συνομιλία με τον Μιχάλη Κουντούρη, ενώ ο κ. Χριστοβασίλης ζήτησε τον λόγο από τον πρόεδρο των Ελπίδων Ιωαννίνων. Ο κ. Καραπαπάς όμως ζήτησε από τον υπεύθυνο αξιωματικό της αστυνομίας να μετρηθούν και να ζητηθούν οι διαπιστεύσεις των ανθρώπων που βρίσκονταν στο γήπεδο, όπερ και εγένετο, με μια ομολογουμένως άμεση αντίδραση των αστυνομικών οργανων στις υποδείξεις του παράγοντα του Ολυμπιακού.

Στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου οι φωνές κατά της διαιτησίας από πλευράς των ανθρώπων του Ολυμπιακού ήταν συνεχείς και ολοένα πιο έντονες. Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης και μετά από μια συνομιλία στο κινητό του τηλέφωνο, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, ακριβώς δίπλα από τον πάγκο του τέταρτου διαιτητή. Από εκεί άρχισε να απευθύνεται διαρκώς προς τον διαιτητή Καραντώνη και να βρίζει θεούς και δαίμανες. 

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού τα πράγματα ηρέμησαν όταν ο επιχειρησιακός διευθυντής του ΠΑΣ Γιάννινα, Δημήτρης Νιαρχάκος, είχε συνομιλία με τον Μιχάλη Κουντούρη, ενώ ο κ. Χριστοβασίλης ζήτησε τον λόγο από τον πρόεδρο των Ελπίδων Ιωαννίνων. Ο κ. Καραπαπάς όμως ζήτησε από τον υπεύθυνο αξιωματικό της αστυνομίας να μετρηθούν και να ζητηθούν οι διαπιστεύσεις των ανθρώπων που βρίσκονταν στο γήπεδο, όπερ και εγένετο, με μια ομολογουμένως άμεση αντίδραση των αστυνομικών οργάνων στις υποδείξεις του παράγοντα των Πειραιωτών.

Στην καθοριστική φάση με το ακυρωθέν γκολ, ο κ. Καραπαπάς προσπάθησε να πιέσει τον διαιτητή να κατακυρώσει το γκολ και να βιαστεί να πάρει την τελική του απόφαση. Όταν το γκολ ακυρώθηκε, ο πάγκος του Ολυμπιακού ξεσηκώθηκε, προς τιμήν του όμως ο Μαρτίνς συγκράτησε τους πιο θερμόαιμους.


Μετά το τέλος του αγώνα ο Καραπαπάς μαζί με άλλους ανθρώπους του Ολυμπιακού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και πήγαν να διαμαρτυρηθούν προς τον διαιτητή Καραντώνη, ο οποίος παρέμεινε ψύχραιμος παρά τα όσα άκουγε και με χαρακτηριστικό νεύμα τους έδειχνε να φύγουν.  

Κατευθυνόμενος προς την φυσούνα των αποδυτηρίων ο Κώστας Καραπαπάς τα άκουσε από τους φίλους του ΠΑΣ στις πέριξ πολυκατοικίες και απάντησε με ειρωνικά χειροκροτήματα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2020 11:01
Αναγνώστηκε 1168 φορές
Δημοσιευμένο στο ΠΑΣ Γιάννινα
Σχετικές ετικέτες
  • ΠΑΣ Γιάννινα
  • Καραπαπάς
Διάδοση στα Social Media
  • Προσθήκη στο Google Buzz
  • Προσθήκη στο Facebook
  • Προσθήκη στο Delicious
  • Digg this
  • Προσθήκη στο Reddit
  • Προσθήκη στο StumbleUpon
  • Προσθήκη στο MySpace
  • Προσθήκη στο Technorati

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

  • «Χ»ορταστική ισοπαλία, ΠΑΣ - Ατρόμητος 2-2 (video)
  • Πήλιος: «Μπορούμε την πρόκριση στο Περιστέρι»
  • Γιαννίκης: «Εμείς τις ευκαιρίες, ανοιχτή η πρόκριση»
  • Κάναντι: «Ίδια ποδοσφαιρική ταυτότητα ΠΑΣ και Ατρόμητος»
  • Οι φάσεις του ΠΑΣ - Ατρόμητος 2-2 (video)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οργή Ολυμπιακού κατά της διαιτησίας ΚΕΔ: «Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Ολυμπιακού» »
Πρέπει να εισέλθετε για να αφήσετε ένα σχόλιο
επιστροφή στην κορυφή

Τελευταία Αποτελέσματα

Αστέρας Τρίπολης Α 2   -   0 Π Παναιτωλικός
Λάρισα Α 0   -   1 Α Απόλλων Σμύρνης
Ολυμπιακός Ο 1   -   0 Π ΠΑΣ Γιάννινα
Βόλος Β 1   -   1 Λ Λαμία
ΟΦΗ Ο 0   -   3 Π ΠΑΟΚ
Άρης Ά 0   -   1 Π Παναθηναϊκός
ΑΕΚ Α 2   -   1 Α Ατρόμητος

 banner

 banner

Βαθμολογία Super League

# Ομάδα Βαθμοί
1 Ο Ολυμπιακός 45
2 Α ΑΕΚ 36
3 Π ΠΑΟΚ 35
4 Ά Άρης 33
5 Π Παναθηναϊκός 28
6 Α Αστέρας Τρίπολης 24
7 Α Ατρόμητος 21
8 Β Βόλος 20
9 Ο ΟΦΗ 19
10 Α Απόλλων Σμύρνης 18
11 Π ΠΑΣ Γιάννινα 15
12 Π Παναιτωλικός 11
13 Α Λάρισα 8
14 Λ Λαμία 6

Επόμενη Αγωνιστική

Αστέρας Τρίπολης Α   -   Α Λάρισα
Απόλλων Σμύρνης Α   -   Ά Άρης
Παναθηναϊκός Π   -   Ο ΟΦΗ
Ατρόμητος Α   -   Ο Ολυμπιακός
Παναιτωλικός Π   -   Λ Λαμία
ΠΑΣ Γιάννινα Π   -   Β Βόλος
ΠΑΟΚ Π   -   Α ΑΕΚ
passports © 2010 | Το διαβατήριο στα σπορ. | All rights reserved.
Wapp - Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος



  • Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
  • Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;
*
*
*
*
*

* Υποχρεωτικό πεδίο