Σάββατο, 17 Οκτώβριος 2020 17:11
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Γιαννίκης: «Κομβικό σημείο οι αναξιοποίητες ευκαιρίες»

Στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι μετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε ότι κομβικό σημείο για τον ΠΑΣ μετά το 0-1 ήταν οι ευκαιρίες που είχε τις οποίες δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει.

Ο Τρικαλινός προπονητής για την εμφάνιση του δευτέρου μέρους ανέφερε ότι ο αντίπαλος πίεσε και οι παίκτες του έχαναν εύκολα την μπάλα, ενώ τόνισε για μια ακόμη φορά ότι θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσει ο ΠΑΣ να αναπληρώσει την αγωνιστική απραξία από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, προηγηθήκαμε νωρίς με 0-1 αλλά για εμένα κομβικό σημείο ήταν οι 5-6 αντεπιθέσεις που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Τις παίξαμε λίγο άτσαλα και δεν βάλαμε ένα δεύτερο γκολ που θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει. Στο δεύτερο μέρος χάναμε την μπάλα πολύ γρήγορα με την πίεση που μας ασκούσε ο αντίπαλος και από δυο στημένα δεχθήκαμε δυο γκολ. Είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε μετά το 1-1 με την κεφαλιά του Παντελάκη αλλά και να ισοφαρίσουμε μετά το 2-1. Είναι αυτό που λέμε ότι η απραξία σταδιακά σε κάθε ημίχρονο φαίνεται και θα χρειαστεί χρόνος αυτό το κενό που έχουμε από τον Μάρτιο μέχρι τώρα να το αναπληρώσουμε».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Κρατάμε το ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί, είχαμε καλές φάσεις στον αγώνα, προηγηθήκαμε αλλά λόγω της απραξίας δεν μπορούμε να έχουμε τη διάρκεια στο πλάνο μας αυτή που εμείς θέλουμε να έχουμε».

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Οκτώβριος 2020 17:57

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή