Τρίτη, 27 Οκτώβριος 2020 20:34
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Κανονικά θα διεξαχθεί το Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα

Η άνοδος των Ιωαννίνων στο επίπεδο 4 του υγειονομικού χάρτη της Ελλάδας  μετά την έξαρση της επιδημίας του κορωνοϊού δεν θα επηρεάσει την προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, η οποία θα διεξαχθεί κανονικά το ερχόμενο Σάββατο 31 Οκτωβρίου στο γήπεδο Περιστερίου για την 7η αγωνιστική της Super League.

Μπορεί στο επίπεδο 4 που θα βρεθεί η Π.Ε. Ιωαννίνων από μεθαύριο Πέμπτη να απαγορεύεται κάθε είδους αγώνα και ομαδικής προπόνησης και να επιτρέπεται μόνο η ατομική άθληση, ωστόσο για τις ομάδες της Super League υπάρχει ειδικό και ξεχωριστό υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο και εφαρμόζεται και στην περίπτωση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Επίσης, παρότι για την περιοχή των Ιωαννίνων θα ισχύσει από τα ξημερώματα της Πέμπτης απαγόρευση μετακίνησης εκτός Νομού, δηλαδή Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, στον ΠΑΣ Γιάννινα θα δοθεί ειδική άδεια μετακίνησης για να μεταβεί οδικών στο Περιστέρι σε συνεργασία της Super League με την Πολιτική Προστασία, προφανώς παρόμοια με αυτή που δίνεται και σε εργαζομένους για να μεταβούν στον τόπο εργασίας τους.

Εκεί που υπάρχει ερωτηματικό αφορά στα δύο προσεχή σερί εντός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα με αντιπάλους τη Λάρισα και τον Παναιτωλικό. Το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο «Ζωσιμάδες» είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και με τον Παναιτωλικό το Σάββατο 7 Νοεμβρίου. Σε αυτά δεν υπάρχει ακόμα ξεκαθαρισμένο τοπίο, κυρίως για την ασφαλή διαμονή των ομάδων και θα κληθεί να αποφασίσει η διοργανώτρια Super League καθώς είναι η πρώτη φορά που ομάδα της Super League έχει έδρα σε Περιφερειακή Ενότητα που ανήκει στις περιοχές αυξημένου κινδύνου και στο επίπεδο 4 του υγειονομικού χάρτη.

Κανονικά οι προπονήσεις στο ΠΕΑΚΙ

Η γιαννιώτικη ομάδα θα εξακολουθεί να προπονείται στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ, όπου βρίσκεται το προπονητικό της κέντρο με ειδική άδεια που θα της δοθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων και την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου. 

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και πριν περίπου τρεις εβδομάδες όταν είχαν κλείσει όλοι οι χώροι αρμοδιότητας του ΠΕΑΚΙ, δηλαδή Πανηπειρωτικό Ανατολής, εγκαταστάσεις Λιμνοπούλας και Εθνικό Στάδιο «οι Ζωσιμάδες», αλλά στον ΠΑΣ είχε δοθεί ειδική άδεια και η ομάδα συνέχισε κανονικά τις προπονήσεις της.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Οκτώβριος 2020 21:31

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή