Σάββατο, 21 Απρίλιος 2012 11:34
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Ριζώνει στα Γιάννενα ο Κηπουρός

Mπορεί να έχει πατήσει τα 37 χρόνια, αλλά ακόμα το... λένε η καρδιά του και τα πόδια του. Ο λόγος για τον Φώτη Κηπουρό που φέτος έκανε καταπληκτικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας τη νέα περίοδο.

Τουλάχιστον αυτή είναι η τάση που επικρατεί στις πρώτες διερευνητικές επαφές που υπήρξαν στο περιθώριο του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακού μεταξύ του Γιώργου Χριστοβασίλη και του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Κώστα Τσουλουκίδη.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται, εφόσον υπάρξει οριστική συμφωνία, ο Κηπουρός να κρεμάσει και τα γάντια του στον «Άγιαξ της Ηπείρου». Πάντως, οι ουσιαστικές συζητήσεις διοίκησης - Κηπουρού θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα, καθώς εκείνο που προέχει είναι να κλείσει το κεφάλαιο Αναστασιάδη (η συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκπνέει στις 30 Απριλίου).

Ο πολύπειρος γκολκίπερ έχει λαμβάνειν φέτος έναντι του συμβολαίου του 80.000 ευρώ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχει βάλει στην τσέπη μόλις περί τις 12.000 ευρώ!. Παρ' όλα αυτά, εμφανίζεται διατεθειμένος να δεχτεί ακόμα και μείωση της τάξης του 10%. Σε διαφορετική περίπτωση θα στρέψει το ενδιαφέρον του προς τη Μεγαλόνησο.

Άλλωστε, ήδη απ' τον περασμένο Φεβρουάριο δέχεται ασφυκτικό πρέσινγκ από μικρομεσαία ομάδα της Κύπρου με αυξημένες αποδοχές και έχει δεσμευτεί να απαντήσει μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μάη. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, προτεραιότητά του αποτελεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού εκτός των άλλων έχει κουραστεί απ' τις διαρκείς μετακινήσεις.

ΤΩΝ ΧΡ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ & Ν. ΣΚΟΥΜΠΟΥ (αναδημοσίευση από Goal News)


Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Απρίλιος 2012 11:39

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή