Τρίτη, 07 Αύγουστος 2012 00:53
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Στόχος η άνοδος για το Ασβεστοχώρι (videos)

Εδώ και μια εβδομάδα το Ασβεστοχώρι έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ χθές έγινε και ο αγιασμός. Με ισχυρό εντεκαμελές συμβούλιο, με νέο προπονητή και με τέσσερις μέχρι τώρα μεταγραφές και τρείς αποχωρήσεις ο Π.Α.Ο. έχει σαν στόχο την άνοδο στην Α' κατηγορία.

Το διοικητικό συμβούλιο είναι το εξής:

Πρόεδρος: Μιχάλης Ζιάκκας

Αντιπρόεδρος: Αποστόλης Γιάκος

Γραμματέας: Γρηγόρης Τζιόβας

Ταμίας: Χρυσόστομος Ευαγγέλου

Γεν. Αρχηγός: Κώστας Οικονόμου

Μέλη: Θεόδωρας Σιώζιος, Μενέλαος Παππάς, Χρήστος Γιάκος, Γρηγόρης Σιώμος, Αναστάσιος Μαλάμος, Νίκος Μπάρκας και Χρήστος Γεωργίου.

Όσον αφορά τον μεταγραφικό τομέα αποκτήθηκαν οι Αναστάσης ( Μουσιωτίτσα), Κολιός ( Άρτα) και Κρομμύδας ( Α.Ε.Μ.), ενώ αποχώρησαν οι Κουτρούμπας,Βασιλείου, Τζίμας και Ζήσης. Νέος προπονητής και παίκτης θα είναι ο Χάρης Πανταζής ο οποίος κάνει ξεκίνημα στην προπονητική του καριέρα, αφού μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Ιωαννίνων.

Να σημειώσουμε οτι έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό οι εργασίες στο γήπεδο προκειμένου να γίνει με χόρτο, η σπορά του θα γίνει τον Σεπτέμβριο και όπως μας είπαν οι διοικούντες ίσως προλάβει η ομάδα να δώσει τα τελυεταία παιχνίδια του πρωταθλήματος στο γήπεδο της, στο οποίο τοποθετείτε και σκεπαστή κερκίδα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε στο passports.gr ο προπονητής του Ασβεστοχωρίου Χάρης Πανταζής.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Νοέμβριος 2013 06:44

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

Περισσότερες Φωτογραφίες

επιστροφή στην κορυφή