Τετάρτη, 15 Αύγουστος 2012 23:35
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Στο τέλος θα κάνουν ταμείο στους Μικρασιάτες

Εδώ και τρείς εβδομάδες έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά η Αθλητική Ένωση Μικρασιατών. Με πολλές αλλαγές φέτος στο ρόστερ αφού έφυγαν αρκετοί παίκτες και με νέο προπονητή τον Σωτήρη Δογορίτη θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή πορεία και στο τέλος θα κάνει ταμείο.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Σωτήρη Δογορίτη μας είπε για την νέα προσπάθεια της ΑΕΜ τα εξής: "Είναι μεγάλη η πρόκληση αλλά και η ευθύνη να δουλεύεις σε ένα τόσο σπουδαίο σύλλογο με τόσο καλούς ποδοσφαιριστές. Ξέρω ότι θέλω πολύ να είμαι εδώ και θα δουλέψω σκληρά γι αυτό. Είμαστε μια νέα ομάδα που δουλεύει καθημερινά στο γήπεδο από τις 23 Ιουλίου με όρεξη, υπομονή και αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό οι παίκτες να έχουν πίστη στον εαυτό τους. Θέλω να έχουμε νοοτροπία νικητή. Να έχουμε ισορροπία. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος και οφείλουμε να υπερασπιστούμε την ιστορία του. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν στην ομάδα και θα στηριχτούμε στην εμπειρία τους, όπως και πολλοί νεαροί ταλαντούχοι που είναι το μέλλον της ΑΕΜ. Η διοίκηση είναι καθημερινά δίπλα μας, έχουμε ένα καινούριο γήπεδο στολίδι και οι συνθήκες είναι εξαιρετικές.

Σε αντίθεση με άλλες ομάδες εμείς δεν κάναμε μεταγραφές ενθουσιασμού. Έχουμε πολλά δικά μας παιδιά και σε αυτά θα στηριχτούμε. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές από την περιοχή που παίξανε σε άλλες ομάδες αλλά και σε επαγγελματικές κατηγορίες και όλους αυτούς θέλουμε να εντάξουμε στην ομάδα. Αν δω ότι χρειάζεται κάπου η ομάδα ενίσχυση τότε και μόνο τότε θα πάρουμε κάποιους παίκτες. Εξάλλου αυτή είναι και η φιλοσοφία της ομάδας.

Στόχος είναι να κερδίσουμε την 1η αγωνιστική, μετά την 2η, την 3η και παέι λέγοντας και στο τέλος θα δούμε ποιον στόχο μπορέσαμε να πιάσουμε".

Στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα η ΑΕΜ έχει τρείς ήττες από Βουνοπλαγιά 2-1, Λαψίστα 1-0 και Χαροκόπι 3-1, μια νίκη 4-0 την Κόντσικα και μια ισοπαλία 2-2 με την Κρύα.

Eπιμέλεια: ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣΤελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Αύγουστος 2012 23:30

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή