Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2012 20:28
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Θέλει κοινή συνεννόηση η Football League

Σε κοινή συνεννόηση, προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση στο θέμα Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή, κάλεσε ως τις 4 Σεπτεμβρίου τους αρμόδιους φορείς η ΕΠΑΕ. Μετά το πέρας της Γ.Σ. της Πέμπτης, οι Σφακιανάκης, Καλογιάννης, Παπαδόπουλος, Σαλευρής και Πάτσης συνέταξαν επιτροπή, που θα εκπροσωπήσει την Ένωση στη συγκεκριμένη συνάντηση. Σημειώνεται πως στη συνέλευση δήλωσαν παρόντες παράγοντες του Ηρακλή του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, που πίεσαν για μια οριστική απόφαση, ωστόσο με δεδομένο πώς οι Νίκη Βόλου, Εργοτέλης, Παναιτωλικός και Απόλλων Σμύρνης μειοψήφισαν, ήταν αδύνατο να τελειώσει άμεσα το θέμα.

Aναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΑΕ αναφέρει:

Το Δ.Σ. της Football League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε όπως:

Το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, λόγω και των παράπλευρων προβλημάτων που δημιουργούνται, πρέπει να απασχολήσει όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου, οι οποίοι άμεσα απαιτείται από κοινού να λάβουν απόφαση.

Για το λόγο αυτό προτείνεται κοινή συνάντηση ΕΠΟ, SUPER LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έως την Τρίτη 4/9/2012, προκειμένου να αντιμετωπισθούν νομικά, θεσμικά και οικονομικά θέματα που δημιουργούνται από την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Η πρόταση αυτή θα υποβληθεί αρμοδίως στην Πολιτεία.

πηγή: mikriliga.com

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2012 01:01

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή