Παρασκευή, 14 Ιανουάριος 2011 19:53
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μπιτσαξής: «Αυτόματη διακοπή αγώνα»

Τα όσα έγιναν στον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ στάθηκαν αφορμή ώστε να συζητηθούν αυστηρότερα μέτρα κατά τη συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου με το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή.

Ο κ. Μπιτσαξής έθεσε δύο συγκεκριμένα θέματα, την αυτόματη διακοπή ενός αγώνα σε περίπτωση εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και την αυστηροποίηση του κανονισμού της ΕΠΟ, όσον αφορά στις κροτίδες. Ο γενικός γραμματέας επισήμανε ότι και τα δύο αυτά ζητήματα είναι σημαντικά στην προσπάθεια για τη δραστική αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

Παράλληλα, ο κ. Μπιτσαξής επισήμανε ότι η Πολιτεία είναι υπέρ της αναδιάρθρωσης της Γ' και Δ' Εθνικής κατηγορίας σε αυτή την οικονομική συγκυρία, ενώ υπογράμμισε πως θα είναι σύμμαχος της ΕΠΟ, η οποία είναι και η αρμόδια να λάβει τη σχετική απόφαση.

«Είναι αδύνατον να επιβιώσουν πρωταθλήματα με την παρουσία 180 κρατικοδίαιτων ομάδων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπιτσαξής. Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε, μεταξύ άλλων και το θέμα της επιχορήγησης των ερασιτεχνικών ομάδων.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Ιανουάριος 2011 20:32
επιστροφή στην κορυφή