Τετάρτη, 07 Νοέμβριος 2012 17:35
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(16 ψήφοι)

Επιτέλους κ. Χριστοβασίλη

Πώς το λέει ο λαός; Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Αυτό ισχύει και στη περίπτωση του ΠΑΣ Γιάννινα και του κ. Χριστοβασίλη στο θέμα των εισιτηρίων και των ακριβών τιμών (για τα δεδομένα της εποχής) που ίσχυαν μέχρι σήμερα στα παιχνίδια στους "Ζωσιμάδες". Μια πολιτική όχι καλή πράγμα που φαίνονταν από τις άδειες κερκίδες του Εθνικού Σταδίου, εικόνα που σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με το κόσμο του ΠΑΣ, τον πολυπληθή κόσμο του ΠΑΣ.

Η ανακοίνωση της γιαννιώτικης ΠΑΕ για τα εισιτήρια του προσεχούς εντός έδρας αγώνα με τη Σκόντα Ξάνθη, το απόγευμα του Σαββάτου, δεν έφερε διαφοροποίησεις όσον αφορά τη μικρή σκεπαστή (θύρες 9 και 10), αλλά η απαραίτητη μείωση για τη μεγάλη κερκίδα έγινε και έτσι στο σαββατιάτικο ματς το εισιτήριο για τη μεγάλη θα κοστίζει 15 ευρώ και για τη θύρα vip 20 ευρώ αντί για 20 και 25 ευρώ αντίστοιχα που ήταν μέχρι σήμερα.

Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος του ΠΑΣ θα ανταποκριθεί σε αυτή την κίνηση της ΠΑΕ και να μην ξαναδούμε εικόνες 956 εισιτηρίων με Πλατανιά ή τα εισιτήρια βαριά να ξεπερνούν τα 1500.

Προσωπικά για μένα επειδή ήμουν, όπως πολλοί άλλοι βέβαια όχι μόνο εγώ, αντίθετος σε αυτή τη πολιτική, αλλά υπέρ της μείωσης των τιμών, η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ με έκανε, μας έκανε πιο σωστά, γιατί και εγώ μέρος του κόσμου του ΠΑΣ είμαι, χαρούμενους. Έτσι τώρα υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια.

Τώρα το μόνο που μένει είναι η ανταπόκριση του κόσμου στο πολύ δύσκολο και σαββατιάτικο παιχνίδι και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε τη νίκη.

Υ.Γ. 1 Θέλω να πιστεύω ότι η μείωση της τιμής του εισιτηρίου για τη μεγάλη κερκίδα θα είναι μόνιμη και όχι προσωρινή.

Υ.Γ. 2 Όλοι στο γήπεδο.

Α. ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Νοέμβριος 2012 21:20

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή