Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2011 20:59
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τουρνουά μπάσκετ "3 on 3" στη Φιλιππιάδα

Από την ομάδα "Θρύλος Ιωαννίνων B.C." λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη διοργάνωση του πρώτου τουρνουά μπάσκετ "3 on 3" στη Φιλιππιάδα:

"Ο "Θρύλος Ιωαννίνων BC" διοργανώνει το πρώτο "3 on 3" τουρνουά μπάσκετ Φιλιππιάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Ζηρού, την υποστήριξη των ακαδημιών μπάσκετ Ντούγια και με την οικονομική προσφορά χορηγών.

Η αθλητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το διήμερο Μεγάλης Τρίτης και Μεγάλης Τετάρτης, 19 και 20 Απριλίου 2011, σε κεντρικό σημείο της Φιλιππιάδας και περιλαμβάνει όλες τις αγωνιστικές ηλικιακές κατηγορίες ανδρών και γυναικών, ξεκινώντας από τις πιο μικρές, αυτές του Δημοτικού σχολείου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία του αθλήματος στα παιδία, σε μια γιορτινή αγωνιστική ατμόσφαιρα, αλλά και η προσέλκυση των νέων και των μεγαλύτερων ηλικιών ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Σκοπός επίσης είναι να τιμηθούν οι παλαίμαχοι αθλητές του μπάσκετ για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία της Φιλιππιάδας.

Οι εγγραφές των ομάδων στο τουρνουά έχουν ήδη ξεκινήσει. Έως τώρα συμμετοχή έχουν δηλώσει ομάδες από όλη την Περιφέρεια Ηπείρου, γεγονός που δίνει χαρακτήρα πανηπειρωτικής συνάντησης στο αγωνιστικό σκέλος της εκδήλωσης.

Πληροφορίες για συμμετοχές αλλά και παρακολούθησης του τουρνουά μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι καλώντας τα τηλέφωνα 6997067845 και 6978640042, καθώς και μέσα από την ιστοσελίδα www.streetball.gr".

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2011 21:31

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή