Δευτέρα, 11 Απρίλιος 2011 21:44
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Παπαδόπουλος: "Τελικός" με Κρανούλα!

Τα χρονικά και βαθμολογικά περιθώρια για την ομάδα της Κοζάνης έχουν στενέψει επικίνδυνα. Οι «κόκκινοι» μετά τη νίκη τους επί του Μεγά Αλέξανδρου Ηράκλειας ελπίζουν ξανά σε παραμονή.

Για να συμβεί αυτό, η ομάδα της Δυτικής Μακεδονιάς θα πρέπει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Δόξα Κρανούλας(13/4, 16:00). Το έργο των «ερυθρόλευκων» απέναντι στο συγκρότημα του Ανέστη Ζώη, μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Για την σπουδαία αναμέτρηση της Τετάρτης μίλησε στο passports.gr, ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο 22άχρονος χαφ της Κοζάνης δήλωσε ότι το ματς εναντίον της Κρανούλας θα είναι καθοριστικό, όσον αφορά την παραμονή του μακεδονικού συλλόγου, στην τρίτη τη τάξει κατηγορία. 


- Για το ματς εναντίον της Δόξας Κρανούλας: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο. Για μας είναι ένας από τους τέσσερις «τελικούς» που απομένουν. Αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία θα πρέπει να μαζέψουμε τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς και να επωφεληθούμε τις βαθμολογικές απώλειες των ομάδων που δίνουν την ίδια μάχη με μας, για την αποφυγή του υποβιβασμού». 


-Αναφορικά με τη μάχη της παραμονής που δίνει η ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου: «Θα δώσουμε ότι έχουμε μέσα μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Πιστεύω στις δυναμική του συλλόγου. Πιστεύω στους εαυτούς μας. Στο τέλος θα τα καταφέρουμε».


-Τέλος, για τις ομάδες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθούν την επόμενη σεζόν στο Περιφερειακό, ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε τα εξής: «Είναι πολύ παρακινδυνευμένο να κάνουμε προβλέψεις στην παρούσα φάση, για το ποια ομάδα θα μείνει στην κατηγορία. Μπορεί κάθε ομάδα που κινδυνεύει με δύο απανωτές νίκες, να αντιστρέψει το εις βάρος της κλίμα και να αναρριχηθεί στο βαθμολογικό πίνακα. Κατά την άποψη μου σε πιο δύσκολη θέση βρίσκονται οι Ναυπακτιακός Αστέρας, Ζακυνθος και Μέγας Αλέξανδρος Ηράκειας, οι οποίες όμως δεν είναι «ξεγραμμένες».


Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Απρίλιος 2011 22:27

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή