Σφάλμα
Τετάρτη, 13 Απρίλιος 2011 04:23
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς στην Κόρινθο

Οι άνθρωποι της Κορίνθου γνωρίζουν πως το τρένο της ανόδου χάθηκε και πλέον έχουν πέσει με τα... μούτρα στο σχεδιασμό της ερχόμενης περιόδου.

Οι ιθύνοντες της "Μπάρτσα" με δελτίο τύπου έκαναν γνωστό πως την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο στο οποίο θα συζητηθούν θέματα που αφορούν οικονομικά και αγωνιστικά ζητήματα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ΤΑΠ ΠΑΣ Κόρινθος:

"1. Συνεχίζεται η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιγνίδι με τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ. Θα απουσιάζουν από το παιχνίδι οι τιμωρημένοι με κάρτες Σπυρόπουλος και Καφαντάρης, όπως επίσης και ο τραυματίας Μπιτσάκος.

2. Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ., που εκεί θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις, που θα αφορούν την επόμενη μέρα του συλλόγου.

3. Ήδη έχει αρχίσει ο προγραμματισμός για την Γενική Συνέλευση του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαΐου, μετά το τέλος του Πρωταθλήματος."

Από εκεί και πέρα συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πλατανιά στην οποία δεν θα δώσουν το παρών οι Σπυρόπουλος και Καφαντάρης που είναι τιμωρημένοι και ο τραυματίας Μπιτσάκος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Απρίλιος 2011 04:35

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή