Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 00:12
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Ανατολή-Κουτσελιό και Βουνοπλαγιά-Καλπάκι με φόντο τον τελικό

Με φόντο μια θεση στον τελικό διεξάγονται σήμερα στις 15:00 οι πρώτοι ημιτελικοί αγώνες του κυπέλλου ερασιτεχνών.

Ανατολή-Κουτσελιό

Η ομάδα της Ανατολής αναζητεί μέσα από το κύπελλο την διάκριση και σίγουρα θα τα δώσει όλα για να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.

Από την πλευρά του το Κουτσελιό μόνο αμελητέα ποσότητα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αφού στους δυο προηγούμενους γύρους απέκλεισε τους Μικρασιάτες και την Κρύα και παρότι διεκδικεί την άνοδο του στην 'Α κατηγορία έχει στραμμένη και την προσοχή του στο κύπελλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης με βοηθούς τους Αλέξανδρο Σιαμέτη και Γιώργο Πασχάλη.

Ο επαναληπτικός θα γίνει 20 Φεβρουαρίου (15:00)


Βουνοπλαγιά-Καλπάκι

Η κάτοχος του τροπαίου Βουνοπλαγιά δίνει την μάχη της παραμονής στην Α' κατηγορία, ωστόσο παρότι όλοι στην ομάδα κοιτάνε πως θα πετύχει αυτό τον στόχο, δεν μπορούν να αγνοήσουν οτι τους δίνεται η ευκαιρία για μια ακόμη χρονιά να βρεθούν στον τελικό του κυπέλλου. Ο κ. Γκούρας αν και είναι μόλις δυο εβδομάδες στην ομάδα έχει δώσει το δικό του στίγμα και η βελτίωση είναι εμφανείς.

Το Καλπάκι ήδη κάνει τα σχέδια του για την νέα χρονιά που θα το βρεί στην Α' κατηγορία (μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την άνοδο) και όπως είναι φυσικό όλο το βάρος πέφτει στον ημιτελικό όπου η ομάδα του Μπάμπη Νταλάκα θέλει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι, ώστε στον επαναληπτικό στην έδρα της να τα δώσει όλα για την πρόκριση στον τελικό

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κώστας Μπαλατσούκας με βοηθούς τον Θεόφιλο Μωυσιάδη και τον Σπύρο Ζαμπαλά.

Ο επαναληπτικός θα γίνει 27 Φεβρουαρίου (15:00)

Επιμέλεια: ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ




Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 00:36

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή