Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2011 05:13
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πέντε ομάδες Football League δεν έχουν φορολογική ενημερότητα!

Η υπόθεση με την φορολογική ενημερότητα του Πανιωνίου που τελικά "καλύφθηκε" μέσω εγγράφων από την ΕΠΟ φαίνεται πως θα έχει και συνέχεια καθώς 5 ομάδες της Football League έχουν πρόβλημα με την ασφαλιστική και φορολογική τους ενημερότητα.

Συγκεκριμένα, τις δυο από τις πέντε τις γνωρίζουμε καθώς πρόκειται για τους Ιωνικό και Εθνικό Πειραιώς που ως γνωστον έχουν καταγγελθεί από την Καλλιθέα. Για τις υπόλοιπες τρεις υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες για το ποιες ακριβώς είναι μιας και στην Football League είναι αρκετές οι ομάδες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Θυμίζουμε ότι το θέμα με τις μη έγκυρες φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες ανέκυψε ύστερα από καταγγελία της Καλλιθέας κατά του Ιωνικού και του Εθνικού που εξετάστηκε από την ομοσπονδία και την ανάγκασε να ανακαλέσει τα δελτία 24 και 10 ποδοσφαιριστών αντίστοιχα που αποκτήθηκαν στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα χτες Πέμπτη, εκδικάστηκε στην δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, η προσφυγή της Καλλιθέας κατά του Ιωνικού και του Εθνικού για το θέμα. Παρέμβαση υπέρ της Καλλιθέας έκανε και η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η επιτροπή έδωσε προθεσμία για υπομνήματα μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (04/05).

Η ομάδα της Καλλιθέας ζήτησε την αποβολή του Ιωνικού και του Εθνικού από το πρωτάθλημα της Football League.

Νικαιώτες και Πειραιώτες από την πλευρά τους επεσήμαναν ότι τιμωρήθηκαν ήδη με πρόστιμο και με ανάκληση των δελτίων τους από την επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών.

Η κατάσταση στη Football League 2 είναι σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη χειρότερη και όπως λέγεται σε κύκλους της διοργανώτριας αρχής αν το αποτέλεσμα της έρευνας της ΕΠΟ δει το φως της δημοσιότητας το πρωτάθλημα κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.


πηγή: soccerplus.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2011 05:41

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή