Τετάρτη, 04 Μάιος 2011 16:36
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη Football League οριστικά ο Ηρακλής- τη γλύτωσε ο Πανιώνιος

Στη Football League θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά 2011-12 ο Ηρακλής καθώς απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ σε αντίθεση με τον Πανιώνιο του οποίου έφεση έγινε δεκτή και έτσι η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στη Super League.

Συγκεκριμένα, Πανιώνιος και Πανσερραϊκός πήραν την αδειοδότηση σε αντίθεση με τον Ηρακλή που πλέον υποβιβάζεται στη Football League. Μπορεί για τον Πανσερραϊκό το θέμα να ήταν τυπικό αφού ούτως ή άλλως θα αγωνίζεται στη Football League, όμως για τον Πανιώνιο η απόφαση αυτή ήταν σωτήρια.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ψήφοι της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων ήταν δύο κατά και μία υπέρ για τον "Γηραιό" .

Ενδιαφέρον έχει να δούμε τις επόμενες ημέρες ποια θα είναι η ομάδα που θα αντικαταστήσει τον Ηρακλή. Θα παραμείνει κάποια από τους Αστέρα Τρίπολης και Λάρισα ή θα προβιβαστεί ακόμη μια ομάδα από τα play off της Football League;

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ αναφέρει:

" Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανιώνιος. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών

2.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

3.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η άδεια που εκδίδεται για κάθε ΠΑΕ αναφέρεται ως άδεια UEFA, μετά την πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων για τη συμμετοχή, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο στο πρωτάθλημα της Super League.


Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Μάιος 2011 17:18

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή