Παρασκευή, 06 Μάιος 2011 19:30
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σειρά φιλικών με Ηρακλή για τον ΠΑΣ

Στη Θεσσαλονίκη μετέβησαν οι ομάδες μπάσκετ mini, προ -παιδικού και κορασίδων του ΠΑΣ Γιάννινα όπου έδωσαν φιλικούς αγώνες με τα τμήματα υποδομών του Ηρακλή στο ιστορικό γήπεδο του Ιβανωφείου, το Σάββατο 30 Απριλίου. Οι φιλικοί αγώνες αποτέλεσαν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΠΑΣ και διεξήχθηκαν ως ανταπόδοση της επίσκεψης του Ηρακλή στην πόλη μας, στο Τουρνουά Χριστουγέννων που είχε γίνει στο κλειστό της Λιμνοπούλας.

Οι ομάδες υποδομών του ΠΑΣ έδειξαν στο παρκέ ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις αντίστοιχες των μεγάλων αστικών κέντρων, με τους παράγοντες και τους προπονητές του Ηρακλή να δίνουν συγχαρητήρια στους προπονητές και τη διοίκηση της ομάδας του ΠΑΣ για τη δουλειά που κάνουν.

Οι αγώνες αυτοί αποτελούν μέρος της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλουν οι άνθρωποι του ΠΑΣ, ώστε να αποκτήσουν όλοι (αθλητές, προπονητές, διοίκηση) εμπειρίες και παραστάσεις από μεγάλους συλλόγους και να συνεχίσει να βγαίνει βήμα – βήμα από την αφάνεια το μπάσκετ της περιοχής μας.


Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή