Παρασκευή, 12 Ιούλιος 2013 17:00
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(12 ψήφοι)

LIVE (Τελικό) φιλικό ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 2-0

Παρακολουθήστε LIVE από το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου τη φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή και σχολιασμό των Θανάση Μυριούνη και Λευτέρη Παππά που βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων: 

ΠΑΣ Γιάννινα (Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Μιχαήλ, Κεϊτά, Αυγενικού, Νέιζερ, Νάκος, Γιάκος, Χαρίσης.

Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα κάθονται οι: Σωτηρίου, Βινσέντο, Λίλα, Τσουκαλάς, Βίλα, Κοροβέσης, Ίλιτς, Τζημόπουλος, Μουσκάι, Bακαλόπουλος, Ιωάννου και Ρουμπουλάκου.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Ζαραδούκας, Ρούσσης, Λισγάρας, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Κάφα, Μουνάφο, Ναβάρο, Ουρτάδο, Ντε Μπλάσις.

Στον πάγκο του Αστέρα βρίσκονται οι: Γεωργακόπουλος, Ουσέρο, Γκαϊδατζής, Τσιώλης, Γογωνας, Καρυδόπουλος, Κυριακόπουλος.

- Η αναμέτρηση θα είναι διάρκειας 3 ημιώρων, με διακοπή 5 λεπτών μετά από κάθε μισάωρο.

- Παρών στο γήπεδο του Καρπενησίαυ και ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα κ. Καυμενάκης. 

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τσάμπρας με βοηθούς τους Γκαλιμάνη και Γελάδα.

- Περίπου 100 θεατές από το Καρπενήσι θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ανάμεσά τους και 5-10 φίλοι του ΠΑΣ όπως και περίπου 30 φίλοι του Αστέρα που ήρθαν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας από την Τρίπολη.

- Ο Γιώργος Χριστοβασίλης βρίσκεται στο Καρπενήσι για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, ενώ ο Σάββας Παντελίδης παραπονέθηκε για την καθυστερημένη έναρξη του ματς. 

- Αρχηγός του ΠΑΣ είναι ο Γιώργος Ντάσιος, ενώ κάπτεν του Αστέρα ο Σάββας Τσαμπούρης. 

Το φιλμ του αγώνα 

- Έναρξη της φιλικής αναμέτρησης 

- Συνταγή πετυχημένη δύσκολα αλλάζει. Έτσι και φέτος ο Σάββας Παντελίδης φαίνεται πως προτιμάει το σύστημα 4-2-3-1 το οποίο προτιμούσε και πέρυσι ο Χριστόπουλος. Συγκεκριμένα στο τέρμα βρίσκεται ο Βελλίδης, δεξιά ο Ντάσιος, αριστερά ο Μιχαήλ, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κολοβέτσιος, Μπέριος, στα χαφ Κειτά, Αυγενικού, αριστερά ο Χαρίσης, δεξιά στα χαφ ο Νάκος, επιτελικός μέσος ο επίσης υπο δοκιμή Γκανέζος Νέιζερ και μοναδικός προωθημένος ο Γιάκος. 

- Μοιρασμένο το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες έχουν μπει κάπως μουδιασμένα στο ματς. Φυσιολογικό πάντως γιατί τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι αρκετά βαριά από τις συνεχείς διπλές προπονήσεις που πραγματοποιούν στο Καρπενήσι εδώ και δύο εβδομάδες περίπου. 

- Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Αστέρα στο 16΄ με τον Ναβάρο να εκτελεί το κόρνερ ο Λισγάρας πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ, πήρε την κεφαλιά η μπάλα όμως πέρασε άουτ. 

- Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθεί να αναπτυχθεί, όμως οι παίκτες του Αστέρα ασκούν ψηλά πίεση στην μπάλα και δεν αφήνουν ανοιχτούς διαδρόμους στους Γιαννιώτες. 

- Πρώτο σουτ για τον ΠΑΣ στο 18΄ με τον  Χαρίση να στοπάρει την μπάλα έξω από την περιοχή με τον Κρητικό να κάνει το σουτ η μπάλα όμως πέρασε άουτ. 

- Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 28΄ με τον Ντάσιο να εκτελεί το φάουλ, ο Μπέριος σηκώθηκε ψηλά για κεφαλιά η μπάλα όμως πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Μπαντή. 

- Ένα λεπτό απομένει για να λήξει το πρώτο 30λέπτο.

- Τέλος πρώτου 30λέπτου. Σε λίγο αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο μισάωρο της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Αστέρα. 

'Εναρξη δεύτερου 30λέπτου. Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης στις θέσεις των Μουνάφο και Ουρτάδο πέρασαν οι Γκαιδατζής,  Ουσέρο.

- Πιο φουριόζος έχει μπει στο δεύτερο 30λέπτο ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος κυρίως από την αριστερή πλευρά με Ντε Μπλάσις προσπαθεί να δημιουργήσει κινδύνους στην άμυνα του ΠΑΣ. 

- Μαζεμένες αλλαγές έκανε ο Σάββας Παντελίδης περνώντας στον αγωνιστικό χώρο έντεκα παίκτες και συγκεκριμένα τους Σωτηρίου, Βινσέντο, Λίλα, Τσουκαλά, Βίλα, Κοροβέση, Ίλιτς, Τζημόπουλο, Ρουμπουλάκου, Μουσκάι, Μπακαλόπουλος. 

- Το σύστημα του ΠΑΣ δεν άλλαξε με τον Παντελίδη να κρατάει το 4-2-3-1 με τον Σωτηρίου να είναι στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα ο Μουσκάι, αριστερά ο Ρουμπουλάκου, κέντρο άμυνας οι Τζημόπουλος, Μπακαλόπουλος, στα χαφ Λίλα, Τσουκαλάς, επιτελικός ο Βίλα, δεξιά στα χαφ ο Βινσέντο, αριστερά ο Κοροβέσης και μοναδικός προωθημένος ο Ίλιτς.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΣ στο 52΄: Ο ΠΑΣ Γιάννινα καταφέρνει να μπει μπροστά στο σκορ, με τον Ίλιτς να βγάζει κάθετη μπαλιά στον Βίλα και αυτός με ωραίο πλασέ νίκησε τον Μπαντή γράφοντας το 1-0 για τους Γιαννιώτες.

- Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 56' με δυνατό σουτ του Ρουμπουλάκου που εξουδετέρωσε ο Μπαντής.

- Επικίνδυνα ο Βινσέντο στην αντπίθεση, έκοψε τελευταία στιγμή σε κόρνερ ο Λισγάρας.

 - Το κόρνερ εκτέλεσε ο Ίλιτς, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα και κατέληξε σε νέο κόρνερ προ του επερχόμενου Βινσέντο.

- Λήξη του δεύτερου 30λεπτου με τον ΠΑΣ να είναι πολύ καλύτερος του Αστέρα και να είναι αυτός που ανοίγει το σκορ μετά από το πλασέ του Βίλα ύστερα από την κάθετη πάσα του Ίλιτς. Ευχαριστημένος από τους παίκτες του σε αυτό το διάστημα ο Σάββας Παντελίδης.

Έναρξη του τρίτου και τελευταίου 30λεπτου χωρίς αλλαγές για τον ΠΑΣ.

 - Αλλαγές για τον Αστέρα με τον Βελισσάρη να μπαίνει στη θέση του Κάφα, Ουσέρο στη θέση του Ουρτάδο, ο Σέτι στη θέση του Ζησόπουλου και ο Τσιώλης στη θέση του Ντε Μπλάσις.

- Σέντρα του Ουσέρο και κεφαλιά του Γκαϊδατζή, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Σωτηρίου όμως το γκολ ακυρώθηκε ως off side μετά από υπόδειξη του δεύτερου βοηθού Γελαδά.

- Στο 72' ντεμπούτο για τον Γιώργο Αμπάρη στον ΠΑΣ καθώς πήρε τη θέση του Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια της γιαννιώτικης ομάδας. Ο Αμπάρης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

- Στο 75' νέα αλλαγή για τον Αστέρα Τρίπολης με τον Κυριακόπουλο να μπαίνει στη θέση του Ζαραδούκα.

- Έχει πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού στο τρίτο 30λεπτο με τον ΠΑΣ να καταγράφει μια ευκαιρία με τον Βινσέντο.

- Αλλαγή για τον ΠΑΣ με τον Ιωάννου να μπαίνει στη θέση του Βινσέντο στο 77'.

- Στο 79' μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ με τον Βακαλόπουλο που σούταρε και έδιωξε σωτήρια ο Γεωργακόπουλος μετά από κόρνερ του Ίλιτς. Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ να διπλασιάσει τα τέρματά του.

- Ο Γεωργακόπουλος έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής σε τετ α τετ με τον Ίλιτς και έσωσε τον Αστέρα από το δεύτερο γκολ. Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι στο 82'.

- Στο 84' σουτ του Τσουκαλά η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γεωργακόπουλου.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΣ στο 87΄: Εκτέλεση από δεξιά όπως επιτίθεται ο ΠΑΣ του Κοροβέση και κεφαλιά-ψαράκι του Λίλα που νικάει τον Γεωργακόπουλο και κάνει το 2-0.

Τελικό αποτέλεσμα στο Καρπενήσι. 2-0 ο ΠΑΣ νικητής στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης με καλά σημαδιά από τη γιαννιώτικη ομάδα σε αρκετά διαστήματα του φιλικού. Την ανωτερότητα του ΠΑΣ αναγνώρισε με τις δηλώσεις του και ο προπονητής του Αστέρα, Σάκης Τσιώλης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Ιούλιος 2013 02:38

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή