Παρασκευή, 23 Αύγουστος 2013 11:30
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

Είναι ο άνθρωπος που δέχθηκε τα περισσότερα πύρα από κάθε άλλον φέτος το καλοκαίρι και αυτός είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης.

Η μη αδειοδότηση του ΠΑΣ έκανε φιλάθλους και οπαδούς, ακόμη και εμάς να ξεσπάσουν εναντίον του κ. Χριστοβασίλη θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον αποκλεισμό του ΠΑΣ Γιάννινα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Εμείς στο PASsports.gr έχουμε μάθει να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, φυσικά και θα επιμείνουμε οτι πρέπει να ανοίξει ο φάκελος ασχέτως αν μερικοί λένε οτι το CAS μας απέκλεισε λόγω μη εκπρόθεσμης καταβολής των χρημάτων στην εφορία και θεωρούν λάθος να δοθεί στην δημοσιότητα ο φάκελος. Θα πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε στον κ. Χριστοβασίλη οτι κάνει οτιδήποτε μπορεί για να έχει ο ΠΑΣ όλα τα ποδοσφαιρικά του όπλα και τα επόμενα χρόνια.

Οι επεκτάσεις συμβολαίων των Κοροβέση, Μπέριου, Ίλιτς και Τζημόπουλου αν μη τι άλλο δείχνουν οτι ο πρόεδρος του ΠΑΣ είναι αποφασισμένος να κάνει οτι είναι δυνατόν προκειμένου η ομάδα να κερδίσει και πάλι την έξοδο της στην Ευρώπη.

Παρά τα όποια λάθη έχει κάνει ο κ. Χριστοβασίλης φαίνεται οτι έχει καταλάβει πως πρέπει ο ίδιος να καταβάλει προσπάθειες για να αντιστραφεί το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στις τάξεις των φίλων του ΠΑΣ και με τις ενέργειες του δείχνει οτι βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Επειδή όλο το καλοκαίρι έχουν ακουσθεί και γραφτεί διάφορα περι αποχής από το γήπεδο μην ξεχνάμε πως ο ΠΑΣ δεν είναι πρόσωπα, ο ΠΑΣ είναι ΙΔΕΑ και κανείς δεν μπορεί να σβήσει τις ιδέες από το μυαλό και την καρδιά τον απανταχού ΠΑΣολέδων.

Όλοι λοιπόν την Κυριακή στο γήπεδο.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Αύγουστος 2013 11:33

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή