Τρίτη, 24 Μάιος 2011 16:46
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Κινήσεις Χριστοβασίλη για πλαστικό στο ΠΕΑΚΙ

Εν μέσω παραιτήσεων και διοικητικών ανακατατάξεων έχει αρχίσει φέτος ο σχεδιασμός του ΠΑΣ Γιάννινα για την επόμενη χρονιά που βρίσκει την ομάδα στη Super League.

Οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από το ρόστερ ξεκίνησαν με τους Βαρτζιώτη, Κουβεντάρη και αναμένεται να πάρουν σειρά οι Στάθης, Βαγγελής, Φουρτάδο και Μπουχάν.

Με την επιστροφή του προέδρου, Γιώργου Χριστοβασίλη από το επαγγελματικό ταξίδι στην Τουρκία θα ξεκαθαρίσουν πέραν των ανανεώσεων (Κηπουρός, Κυριάκος, Μπακαγιόκο, Σιαλμάς) και άλλα οργανωτικά ζητήματα που αφορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ψηλότερα στη λίστα αυτών των θεμάτων βρίσκεται η ανάπλαση των γηπέδων του ΠΕΑΚΙ της Ανατολής, ένα πάγιο αίτημα ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο προπονητής του ΠΑΣ, Στεφάν Ντεμόλ έχει ζητήσει από τον Χριστοβασίλη τη βελτίωση του χλοοτάπητα στο βοηθητικό που προπονείται συνήθως η πρώτη ομάδα και την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο διπλανό βοηθητικό που συνήθως προπονείται η ομάδα Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που δημιουργείται στις προπονήσεις της ομάδας  κατά τις περιόδους έντονης βροχόπτωσης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ, μετά την επιστροφή του από την Τουρκία, θα έχει για το θέμα αυτό συνάντηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Σταδίων, Γιώργο Κρανά, στην αρμοδιότητα του οποίου εκτός από τους "Ζωσιμάδες" ανήκει και το Πανηπειρωτικό, αλλά και με τον Δήμαρχο Ιωαννιτών, Φίλιππα Φίλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του passports.gr η διοίκηση του ΠΑΣ προτίθεται να ζητήσει συγχρηματοδότηση του έργου της ανάπλασης του χλοοτάπητα των δυο βοηθητικών γηπέδων του Πανηπειρωτικού.


Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Μάιος 2011 16:47

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή